19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Druhý komiksový workshop

20.10.2017 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 25.10.2017 Mesto:Bratislava Čas:17.00 - 20.00 hod Zdroj:stránka organizátora

workshop komiksovy

Je tu Druhý komiksový workshop. Ste pozvaní spolu so skupinou Pomimo Workshopy na komiksový workshop. Svoje obľúbené príbehy a rozprávky si spoločne s komiksovými lektormi pretvoríte do podoby krátkych komiksov a ilustrácií. Počas workshopu si taktiež niečo poviete o tom, čo to ten komiks vlastne je komikse a aké rôzne druhy komiksu poznáme. Počas workshopu si vyskúšate rôzne kreatívne metódy tvorby komiksov a širokú škálu výtvarných materiálov.


vstup voľný
15 miest, rezervácie na: kniznica@karlovaves.sk

Kedy: v stredu, 25.10.2017 od 17 hod
Kde: Karloveská knižnica, Jurigovo nám., Bratislava

O Pomimo Workshopoch:
Workshopy Pomimo je skupina štyroch mladých výtvarníkov, ktorá organizuje výtvarné kurzy pre širokú verejnosť. Každý z lektorov sa špecializuje na inú disciplínu výtvarného umenia, čo umožňuje návštevníkov kurzu vyskúšať široké spektrum výtvarných prístupov, techník a materiálov. Výhodou Pomimo Workshopov je individuálny prístup ku každému uchádzačovi. Spoločne taktiež spolupracujú na komiksovom zborníku Pomimo.

O Pomimo zborníku.
Pomimo je komiksový zborník, ktorý vznikol v roku 2014 z iniciatívy študentov Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave. Zborník má za sebou tri čísla a venuje sa primárne komiksovej tvorbe, ktorá presadzuje rôznorodosť prístupov. Okrem publikovania komiksov organizuje POMIMO prednášky, diskusie a workshopy.

Napíšte komentár