19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Najočakávanejšie filmové premiéry pre deti v roku 2018

Autor: Zuzka, Foto: ditributori filmov
Čas:

COCO

Slovenská premiéra: 4.1. 2018

Coco movie image 2

Nikdy ste nazatúžili stretnúť svojich predkov? Tvorcovia filmov Hľadá sa Dory a Toy Story vás pozývajú na veselý výlet na onen svet. Animovaná komédia štúdií Disney a Pixar.

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zahynuvší gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Pre miestnych obyvateľov je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníčka Hectora sa Miguel vydáva na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny...


 

Čertoviny

Slovenská premiéra: 11.1. 2018

certoviny

Hlavnými hrdinami rozprávky sú dvaja nešikovní čerti Popelák a Uhelák, ktorí sú vládcom pekiel poslaní za trest do sveta, aby do mesiaca priviedli každý jednu hriešnu dušu. Ich úloha sa im však od začiatku nedarí. Skôr, než aby ľudí zvádzali k hriechom, tak im neúmyselne pomáhajú. V prestrojení za koniarov sa dostanú na statok a zdá sa, že konečne budú mať úspech. Vypočítavý sedliak totiž chce svoju dcéru Haničku vydať za nafúkaného statkára Kopyta. Hanička však miluje čeľadníka Jána, a aby všetko dobre dopadlo, je potrebné vziať na pomoc pekelné sily.


 

Pračlovek

Slovenská premiéra: 22. 2. 2018

EM Seq035 DUG HUNTING 1 1200x800

Animovaný film Pračlovek rozpráva príbeh z obdobia, kedy sa po našej krajine prechádzali prehistorické zvieratá. Hlavným hrdinom je neohrozený jaskynný muž Dug, ktorý sa so svojím najlepším štvornohým priateľom Čuňákom snaží uchrániť svoj domov a kmeň pred veľkou hrozbou. Na ich územie totiž prichádzajú pokrokoví ľudia z doby bronzovej, v čele s lordom Bafoňom a Dugovi, a jeho priateľom zostáva posledná šanca – bojovať o svoje územie vo futbale s tímom Real Bronzio. 


 

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ 3: Tajomstvo ohňa a ľadu

Slovenská premiéra: 8. 2. 2018

ep 30 sc 05 left 0090 1200x503

Pokračovanie populárnej animovanej série je opäť plné dobrodružstva, zábavy i kúziel. Potom, čo Gerda porazila Snehovú kráľovnú a oslobodila svojho brata Kaya, má pred sebou ďalšiu úlohu: nájsť rodičov unesených Severným vetrom a dať celú rodinu zase dohromady. Na tejto výprave Gerdu a Kaye sprevádzajú starí aj noví priatelia a keď narazia na starobylý čarovný trolský Kameň ohňa a ľadu, prestávajú sa udalosti vyvíjať podľa ich pôvodných plánov. Dokážu spoločne skrotiť mocné magické sily?


 

Králik Peter

Slovenská premiéra: 22. 3. 2018

film plakat 2013 1

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady.


Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes

Slovenská premiéra: 29. 3. 2018

SG FF 001 1200x503Animovaná komediálna detektívka plná trpaslíkov.


 

Duck, duck, goose

Slovenská premiéra: 19.4. 2018

duck duck goose h 2017

 

Hotel Transylvania 3: Strašidelná dovolenka

Slovenská premiéra: 12. 7.2018

film plakat 2013

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok  partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…


 

Rodinka úžasných 2

Slovenská premiéra: 2. 8. 2018

8136 O com bude Rodinka uzasnych 2 a kedy sa bude odohravat John Lasseter prezradil niekolko detailov ohladom ocakavanej pixarovky


 

Ralph Rozbi-to 2

Slovenská premiéra: 22. 11. 2018

ralph breaks the internet

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • natýtko 26.04.2018, 19:16

    Strašne sa teším na rozprávku Hotel Transylvánia 3. Aj na gmoneoa kulisy Sherlock Gnomes

  • simona v 15.12.2017, 11:57

    nove rozpravky pre rok 2018 vyzeraju naozaj lakavo a nie len pre deti :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár