29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Duchovia a strašidlá vo Familyparku

28.09.2017 Autor: MS, Foto: familypark.at
Termín: 01.11.2017 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora

Halloween deko cHafenscherOd 28. októbra do 1. novembra sa najväčší zábavný park v Rakúsku premení na desivo krásne strašidelné divadlo. Familypark je vzdialený iba hodinu cesty autom od Bratislavy a malí návštevníci sa v ňom naučia báť hravou formou vhodnou i pre deti. Vzrušujúce show pod mottom „Strašidlá a duchovia“ sa postarajú o to, že na tento Halloween si budete určite ešte dlho spomínať.

Pavučiny, čierne svetlo a kostlivci premenia inak veselý zábavný park na strašidelné divadlo. Po zotmení sa svetelné efekty postarajú o výnimočné zážitky z jazdy na horskej dráhe Götterblitz, kolotoči Apfelflug, vláčiku Waldexpress a mnohých ďalších atrakciách. Zámok duchov v rozprávkovom lese by mali navštíviť iba naozaj odvážni návštevníci, pretože počas Halloweenu je v ňom skutočne strašidelne. O skvelú zábavu na prechádzke parkom sa postarajú chodci na chodúľoch a ďalší artisti preoblečení v kostýmoch.

Halloween Friedhof cHollunder

Výnimočným vyvrcholením halloweenskeho programu sú však početné vystúpenia a show. Najmenším hosťom ponúka Familypark po prvý raz detskú show ukončenú zábavným sprievodom cez park. Od soboty do utorka sa okrem toho koná veľká večerná show, ktorú by ste si v žiadnom prípade nemali nechať ujsť. Čakajú na vás hudba, akrobacia a predovšetkým veľa zábavy.Halloween Show cWindisch

Ak by ste medzitým vyhladli, môžete sa nasýtiť v jednom z 15 gastronomických zariadení, ktoré pri príležitosti Halloweenu ponúkajú aj rôzne kulinárske špeciality.

Aby ste nemuseli tráviť čas čakaním pri pokladni a mohli sa čo najskôr ponoriť do ríše duchov a strašidiel, môžete si vstupenky kúpiť i vopred online. Deti do 3 rokov majú vstup zdarma, denný lístok pre deti od 3 rokov stojí 23 euro. Ak vlastníte celoročnú permanentku do Familyparku, môžete halloweenske atrakcie navštíviť zdarma.

Halloween Schweinchenbahn cHafenscher

Halloween vo Familyparku

28.+31. októbra od 11:00 do 22:00 hod, pokladne sa zatvárajú o 19:00 hod
29.+30. októbra a 1. novembra od 11:00 do 20:00 hod, pokladne sa zatvárajú o 18:00 hod

Ďalšie ceny a informácie v slovenskom jazyku nájdete na https://www.familypark.at/sk/halloween/

Märchenparkweg 1, 7062 St.Margarethen, www.familypark.at/sk

RZ FP Logo 300dpi 18.02.15 10cm

Napíšte komentár