19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Martinský tropický festival

21.08.2017 Autor: MS, Foto: ticketportal.sk
Termín: 25.08.2017 Mesto:Martin Zdroj:stránka organizátora

tropicky festival

Martinský amfiteáter zachváti pol dňová tropická horúčka. Počas nej sa amfiteáter premení na tropickú pláž plnú latinskoamerických rytmov, tanca, zábavných atrakcií, miešaných nápojov a chutných jedál. 

16:00 - 19:00 BUDE PATRIŤ RODINÁM

Campana Batucada a martinské tanečné školy AKNELA a Tanečná Škola Ingriš pripravili pre rodiny workshopy bubnovania a tancovania na brazílske rytmy. Nebudú chýbať ani ďalšie populárne atrakcie ako maľovanie na tvar pre deti, šmýkačky atď. 
Vrcholom rodinnej časti programu bude pokus o zápis do Guinessovej Knihy Rekordov “V najväčšom počte rodín bubnujucih sambový rytmus” a vyhlásenie súťaže o najkreatívnejší rytmický nástroj.

OD 19:00 - 24:00 VEČERNÝ PROGRAM

V hlavnom - večernom programe bude hrať populárna kubánska skupina CubaRitmo salsu, son, mambo, rumbu, chachu a inú tradičnú hudbu. Vystúpi aj tamtamová skupina Campana Batucada z Nitry. Súčasťou ich vystúpenia budú ukážky capoeiry a brazílskeho samba karnevalu. V programe je aj profesionálna tango show v podaní Petra Ingriša a Martiny Kubíčkovej a ukážky tanečníkov z družobných miest z Čiech, Poľska a Maďarska. Nechýbať budú ani lekcie tanca a tanečné animácie pre divákov.

Vstupné/Entry:

Jednotlivý vstup - 7,00 EUR / osoba
Zľavnené vstupné/Discounted entry: študenti, zťp, vozíčkari s doprovodom - 5,00 EUR

Kúpiť lístok

Napíšte komentár