24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Prednáška Nebojme sa doktora

04.08.2017 Autor: Danka, Foto: FB MC Luskáčik
Termín: 24.08.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

nebojme

Do MC Luskáčik zavíta pani Doktorka Ivka a poukazuje detičkám, ako pracuje lekár, a že sa ho netreba báť.

Prinesie aj svojich známych – bacila Sopľoša, bacila Boľavéuško, či Bacila záchodového, a veľa ďalších, ak si tiež nájdu čas prísť. Porozpráva deťom, ako sa pred nimi chrániť. Názorne si ukážu, prečo si treba zakrývať pusinku pri kašli a zoznámi ich s bojovníkmi Vitamínmi. Pripomeniete si, kde nájdete týchto veľkých hrdinov a prečo je dôležité ich papať.

Jej veľký plyšový asistent sa rád nechá ošetriť od malých doktorov. Budú mu totiž s reálnymi pomôckami obväzovať poranenú hlavu, lepiť rozbité kolienko, kvapkať kvapky do uší, ošetrovať boľavé bruško a samozrejme mu pichať injekcie, aby sa ich detičky už nikdy nemuseli báť. Fonendoskopom sa naučia počúvať vlastné srdiečka. Detičky na záver dostanú doktorský diplom, za Kurz prvej pomoci pre plyšákov.

Po skončení prednášky pre detičky, pani doktorka s vami ešte zostane a spraví menšiu prednášku (poradňu) pre maminky, kde sa jej budú môcť spýtať na základné problémy, ktoré s detičkami doma riešia. Neviete s akým soplíkom ísť k lekárke, ako najlepšie doma zraziť teplotu...Určite sa prídite popýtať. Kým sa budete pýtať, detičky sa môžu hrať v detskom kútiku.

Treba prihlásiť účasť, pretože počet detí je limitovaný. Taktiež napíšte vek detí a či máte záujem zostať aj na prednáške pre maminky.

Dátum: 24.08.2017(štvrtok) od 16.30 do 19.00 hod.
Miesto: MC Luskáčik, Ovocná 17, Bratislava - Jarovce
Prihlasujte sa na mcluskacik@gmail.com. Čím skôr, tým lepšie.

Napíšte komentár