23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Najväčší rozprávkový les

20.07.2017 Autor: Simona, Foto: FB
Termín: 29.07.2017 Mesto:Čachtice - Višňové Zdroj:stránka organizátora

20108630 10155350094590498 2423015550251442278 n

Už 29.7. 2017 od 9.00 odštartuje ďalší ročník najstaršieho rozprávkového lesa na Slovensku. V malebnej prírodnej scenérii pod Čachtickým hradom a priľahlom okolí si deti aj rodičia môžu stráviť príjemné chvíle prechádzkou lesom plným všakovakých rozprávkových bytostí.

V rexovej borine bude pre vás pripravený stredoveký tábor, lukostrelnica, výstava 
rytierskych zbraní, šarvátky rytierov a ďalšie veci. Na ihrisku sa predstaví aj Víla Ella. Ak by mali deti ešte stále energiu, môžu si zaskákať na nafukovačkách od výmyslu sveta. Hrad, šmykľavka, trampolína, skákací kopec sú skvelým lákadlom. V bufete bude dostatok dobrôt aj nápojov pre všetkých.

Neváhajte a príďte stráviť príjemné chvíle s vašimi deťmi už 29.júla.

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Ivana 01.06.2018, 14:02

    Len k tym vyssie uvedenym komentarom...to ze je tam vela ludi je asi normalne, kazdy chce prist s dietatom a ked chodia aj vychodniari a cele Slovensko tak je to sice super, ale treba pocitat s tym ze sa tam zidu viaceri a asi necaka nikto zrovna len a len na vase konkretne 1-2deti. Chce to len trosku tolerancie a trpezlivosti, predpokladam ze tam idete kvôli vyletu a zazitku pre deti a nie na nahanacku. A k tomu koncu na hrade...ja neviem, ale pokial ma pamät neklame tak to nikdy nekoncilo na hrade. Ani to nikde nebolo napisane ze to tak ma byt. A navyse na hrad sa uz posledne roky ist da a nie len na vlastne riziko ako to bolo kedysi. A s kocikom do lesa??? Bez komentara...

  • Zdenko 12.12.2017, 21:13

    Ach jaj ... Šli sme tam až z Prešova ... Totálne nepoužiteľná akcia. Táto akcia by mala byť verejne zakázaná. Zaplatiť 2€ za osobu za vstup do lesa (bez dokladu) kde idete v húfe ľudí a na stanovištiach si deti nemajú šancu vyskúšať pre nich pripravené atrakcie, prípadne sa odfotiť s upotenými brigádnikmi v maskách. Nezabezpečené občerstvenie na trase kde sa ide minimálne hodinu po lese na úzkom chodníčku (kočiar neprichádza do úvahy), žiadne toalety, nehovoriac o chýbajúcich zdravotníkoch.
    A v cieli na vás čakajú klobásy, pivo a rôzne atrakcie pre deti za nadštandardné ceny. Smutné.

  • Zuzu 02.08.2017, 06:25

    presne, ako napísala Vlada, myšlienka dobrá, ale....dlhé čakanie pri postavičkách, vhodné viac menej pre maličké detičky..cesta lesom parádna, ale tiež som čakala ukončenie na hrade..ale najviac ma dostalo, že po kúpe vstupeniek bolo treba deťom kupovať ešte za 4 eurá vstup na atrakcie...veď najlepšie sa zarába na deťoch....

  • Vlada 31.07.2017, 09:49

    Akcia bola fajn ale uprimne som ocakavala trosku viac - viac rozpravkocych postaviciek, mozno kratsie rozostupy medzi postavickami by boli vhodne, pripadne keby tam nejake postavicky chodia po lese ... Taktiez bolo sklamanie ze sa to nekoncilo na hrade, na to som sa tesila tak ja ako aj deti ze ked to vsetko prejdeme dostaneme sa tam a ukoncenie bolo mimo hradu a posledna vec, ta cesticka naspat bola podla mna vemi nebezpecna pre deti, bol to uzucky chodnik, na niektorych miestach velmi sikmy a pod nim niekolko desiatok dlhy zraz ... bola som tam sama s dvoma neterami a nebolo mi vsetko jedno ked sme tadial prechadzali lebo obe som nemala sancu drzat kedze to bolo uzke.
    Taktiez by sa organizatori mali zamysliet nad tym ako co najviac zabranit tomu aby tam neboli cakacie rady pri postavickach aj 10-15 min - podla mna keby zrusite tie ulohy by to bolo uplne v poriadku a dat detom peciatku za to ze sa dostali k tomu konkretnemu bodu.
    Cize aby som to zhrnula, myslienka velmi dobra - dobry sposob ako dostat deti do prirody avsak je tam co zlepsovat

  • Mária 26.07.2017, 20:30

    Škoda, že som o tejto akcii nevedela skôr. Bolo by super spojiť sily a takúto akciu zorganizovať paralelne aj v BA, napr. aj v Trenčíne. V BA by som vedela zabezpečiť všetky aktivity..Výstava rytierskych zbraní, nafukovacie hrady.Ako nápad - táto akcia by mohla byť celoslovenská v jednom termíne. Bolo by to super, pre detičky všetko

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár