19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Spinneriáda

20.07.2017 Autor: Danka, Foto: borymall.sk
Termín: 29.07.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Zamilovalo si aj vaše dieťa novodobý hit medzi hračkami – fidget spinner? Potom by ste rozhodne nemali premeškať „Spinneriádu“, ktorá  zachváti nákupno-zábavné centrum Bory Mall v sobotu 29. júla od 12.00 do 18.00 hod. 

Do majstrovstiev v spinneroch sa môžu zapojiť deti každého veku. Malí rekordmani si budú merať sily súbežne na viacerých stanoviskách a tí najlepší v každej disciplíne si odnesú super ceny od ALLTOYS.

O zábavu a napätie rozhodne nebude núdza. Prvou z úloh bude prekážková dráha, cez ktorú budú súťažiaci musieť prejsť s točiacim sa spinnerom v čo najkratšom čase. V druhej disciplíne sa stane víťazom ten, kto položí na seba čo najviac spinnerov a zároveň ich roztočí. Najšikovnejší zo súťažiacich  budú mať šancu ukázať svoj talent na ďalšom stanovisku, kde  sa bude hodnotiť najlepší trik s točením alebo prehadzovaním spinnerov. Chýbať nebude ani pokus o vytrvalostný rekord – ocenený bude ten, kto udrží spinner roztočený najdlhšie. A napokon, súčasťou „Spinneriády“ bude aj dielňa, kde si deti budú môcť vyrobiť nový spinner celkom sami.

spinner

Napíšte komentár