29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

#letovpohybe s dm na Magio pláži

19.07.2017 Autor: Claudinka, Foto: dm-drogeriemarkt.sk
Termín: 09.08.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

magio plaz leto v pohybe

ŠPORT ZÓNA 
Zatancuj si v latino rytme s lektorom tanca Tiborom a jeho partnerkou Denisouz DANCE4YOU. Priprav sa s be cool academy na dm ženský beh na tréningu o 18.00 s dievčatami zo she runs komunity, pozri si výstavu tričiek, medailí, príď sa poradiť s odborníkom na beh alebo vyskúšať si, aké ľahké je vybicyklovať vlastné smoothie. Sme tu pre Teba v čase od 14.00 do 19.00. Každý kto navštívi túto zónu má možnosť vyhrať vstup na dm ženský beh zdarma! Losujeme každú hodinu od 16.00 hod.

FOOD ZÓNA
Stretni sa s hviezdou! Neváhaj a príď si v čase od 17.30 do 19.00 pre pár rád od skvelej moderátorky, mamy a food blogerky Miriam Kalisovej, ktorá nám niečo dobré navarí. Okrem iného bude pripravená aj ochutnávka produktov zn. dmBio. 

KIDS ZÓNA 
Nezabúdame ani na najmenších. Čaká na nich kopec detských súťaží (16.00-19.00 hod.) aj maľovanie na tvár  (15.00-19.00 hod.). Každé súťažiace dieťa si od nás odnesie malý darček. Môžete sa tu stretnúť s vevericami Bibi a Bibkom či klokanom Molfíkom (15.30-17.00 hod.)a urobiť si s nimi super fotku.  

BEAUTY ZÓNA
Spoznaj našu novú dm značku dekoratívnej kozmetiky trend It Up. Zadarmo ťanalíči naše beauty blogerky Vierka z blogu my new beauty book a Eliška Pichoňska z blogu www.elimakeupartist.sk a opäť nebude chýbať ani manikúraso širokou paletou farieb značky trend It Up od Timey. Okrem iného si môžeš v beauty zóne vyrobiť vlastné tričko spolu s beauty blogerkou Rebekou, známou pod blogerským menom Fresshion a Ivanou z blogu www.sweetladylollipop.com. V spolupráci s našimi žiakmi a CEEV Živica si okrem iného môžeš prísť vyrobiť prírodnú kozmetiku. 

Nezabúdame však ani na pánov. Príď sa dať ostrihať alebo upraviť si svoju bradu do najvychytenejšieho holičstva MMG a vyskúšaj si vlasovú kozmetiku zn. Balea MEN. Celý tím ti bude k  dispozícii v čase od 14.00 do 20.00 hod. 

A ešte niečo navyše! Okrem iného bude k dispozícií fotostena a možnosť vyvolať si fotky grátis! Pre všetkých, ktorí nás navštívia, sme pripravili súťaž o 10 dm boxov!

Čo ťa to bude stáť? Okrem skvelej nálady, pekného počasia a nekonečnej zábavy máš všetko zadarmo!

Magio pláž 2017

Napíšte komentár