25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Luskáčik - Cirque De Monte Carlo & Edvin Marton

02.07.2017 Autor: Petula , Foto: ticketportal.sk
Termín: 16.12.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Luskacik2

Cirque De Monte Carlo & Edvin Marton prichádzajú so skvelým nápadom vo výnimočnom prevedení. Čajkovského klasický balet sa pred Vianocami predstaví v rámci senzačného akrobatického baletu, počas ktorého vás cirkus, kúzla, LED animácie a balet prenesú do úplne inej dimenzie.


Piesne z Luskáčika sú isto dobre známe všetkým, ich spracovanie vďaka Cirque de Monte Carlo & Edvinovi Martonovi sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

Cirque de Monte Carlo sa predstaví v Aegon športovej aréne 16. decembra 2017, kde ponúkne produkciu, ktorá je založená na kúzlach, čaroch, nezabudnuteľnej produkcii a cirkusovom umení. Cirque de Monte Carlo je jednou z popredných cirkusových spoločností súčasnosti a neustále sa usiluje o zdokonaľovanie svojho umenia. Cirkusové umenie využíva spolu s hudbou, tancom a divadlom v jedinečnom originálnom prevedení. Nezáleží na tom, kde na svete sa nachádzajú, Cirque de Monte Carlo vďaka svojej kreativite a profesionalite vyčarí z predstavení nezabudnuteľný zážitok. Počas uplynulých 5 rokov precestovali svet s viac ako 200 produkciami, preto môžeme smelo vyhlásiť, že momentálne sa im nikto nevyrovná ako na úrovni predstavení, tak ani po technickej stránke.

Jednou z ďalších výnimočných udalostí počas predstavenia posledného Čajkovského baletu bude aj to, že Edvin Martin bude hrať na husliach Antonio Stradivari s nevyčísliteľnou hodnotou, ktoré pochádzajú z roku 1699.

Vstupné:

  • 29,90 - 49,90 v závislosti od sektora
  • Deti do 3 rokov sediace na kolenách rodiča majú vstup zdarma.
  • Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal kliknutím TU.

Kde: AEGON Aréna, Príkopova 6 Bratislava
Kedy: 16.12.2017 (sobota) o 15:00 a 19:00

Vypočujte si jedinečnú hudbu, ktorá zaznie na podujatí Cirque De Monte Carlo & Edvin Marton - Luskáčik.

Kúpiť lístok

Napíšte komentár