29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Festival Familiar 2017 v Mašekovom mlyne

21.06.2017 Autor: Hanka, Foto: vrable.sk
Termín: 01.07.2017 Mesto:Vráble Zdroj:stránka organizátora

familiar festival

OZ Vráble v Európe a Europe direct Nitra Vás pozývajú na 5. ročník festivalu FAMILIAR 2017, ktorý sa uskutoční na Mašekovom mlyne dňa 1.7.2017 od 15:00 hod.

Vystúpi množstvo kapiel, na rodiny s deťmi čaká pestrý sprievodný program. V deň festivalu je zabezpečená kyvadlová doprava z Čerešňového námestia smer Mašekov mlyn a späť. Predpredaj lístkov je v Čajovni u Rebeky. Tešíme sa na Vašu účasť.

A na čo sa môžete tešiť? Organizátori si pre vás opäť pripravili pestrý line-up, ktorý nenechá chladného snáď ani jedného návštevníka.

Nezáleží na tom, či ste vyznávačom pohodovej muzičky, ktorú si najlepšie vychutnáte s pohárom vychladenej dvanástky  v rukách alebo patríte medzi tých, ktorí si radšej zaskáču pod pódiom ... Na Familiari sa určite dosýta zabavíte aj vy.

Na festivale narazíte na všehochuť hudobných štýlov . Ak patríte medzi milovníkov netradičného prevedenia folklórnej hudby, potom si určite nenechajte ujsť  Rusín Čendeš Orchestra. Toto mladé energické zoskupenie spája prvky  klasickej, modernej a ľudovej hudby, korení ich balkánskymi rytmami a jemnými jazzovými linkami. Čo z toho môže vzniknúť? To uvidíte na Festivale Familiar! 

Pre milovníkov worldmusic sme pripravili skutočný zážitok v pohode sviežej kapelky La3no Cubano. Tí, ktorí ich vystúpenie už zažili, vedia, že ide o skutočne skvelo zohrané zoskupenie, ktoré vytvorí  tú pravú letnú pohodičku. 

Napíšte komentár