23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Otvorenie Malkia Parku

18.04.2017 Autor: Laura , Foto: Malkia Park
Termín: 29.04.2017 a ďalšie Mesto:Orechová Potôň Zdroj:stránka organizátora

1malkia park sdetmi

Ak ste u nás už boli minulý rok, tak tento rok akoby ste prišli prvý krát. Nové zvieratká, nové obydlia, nové výbehy, nové pravidlá ...skoro pôvodný tím. Aj keď ešte nestihneme dokončiť všetko ako sme plánovali, rozhodne sa bude na čo pozerať.
Všetci milovníci zvieratiek a naši fanúšikovia sú vítaní. Vašou návštevnosťou prispievate na tento projekt, za čo Vám ďakujeme. Dúfame, že u nás strávite príjemné chvíle a dozviete sa niečo nové o zvieratkách.

Novú sezónu Malkia Parku otvárame predĺženým víkendom 29. apríla – 1. mája.
Následne bude počas mája otvorené od piatku do nedele, od 10.00 do 18.00.

Malkia Park je súkromná organizácia, ktorá sa zaoberá zachraňovaním mačkovitých šeliem z cirkusov , súkromných osôb a zoo.
V súčastnosti sa park rozrástol a nájdete tu aj iné druhy zvierat (ťavu, zebry, lamy, somáre, kozy, ovce, medvede, papagáje, činčily, opice, korytnačky, surikaty, zajace, pávy, klokany, kapybaru, vodné vtáctvo...)

Aj keď milujeme zvieratká, žial vstup s Vaším štvornohým miláčikom k nám nie je možný - ďakujeme za pochopenie. Ak budete s niečím nespokojní povedzte to nám... ak sa Vám u nás páčilo, povedzte to všetkým ostatným.

Viac informácii - otváracie hodiny a vstupné do Malkia Parku >>>>TU.
Pozrite našu návštevu >>>> Boli sme, videli sme..... Zoologická záhrada MALKIA PARK

KEDY: 29. 4. 2017 od 10 - 18hod.
KDE: Malkia Park - Slovakia Ring

Mapa: N 48° 2′ 48″ E 17° 33′ 49″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár