19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Boriešok roka 2017

30.03.2017 Autor: Laura , Foto: borymall.sk
Termín: 29.04.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

1bory

Pre všetkých milovníkov, priateľov a chovateľských nadšencov psíkov sme opäť pripravili Uštekanú sobotu, na ktorej vyvrcholí súťaž o najmilšieho psieho maznáčika - Boriešok roka 2017.

Súťaž Boriešok roka bude vyhodnotená počas eventu v nákupno-zábavnom centre Bory Mall v sobotu, ktorý sa začne o 11- tej a potrvá do 18-tej hodiny

Do súťaže o najkrajšieho Borieška sa môžete zapojiť zaslaním fotografie vášho psíka na našu facebookovú stránku. Víťazom sa stane Boriešok s najvyšším počtom lajkov. Ocenený bude veľkým balením psích dobrôt a sadou doplnkov pre starostlivosť o vášho chlpáča. Posielajte fotografie, hlasujte, radujte sa zo svojich štvornohých miláčikov.

Čaká tu na vás veľa zaujímavých atrakcií, noviniek, nápadov či rád. Vycvičení psíkovia budú predvádzať zaujímavé tanečné prvky ako aj ukážky vystúpenia na veľkom parkúre. Odborníci vám radi poradia, ako naučiť psíka základným príkazom. Veterinárovi zase budete môcť položiť otázky o zdravom životnom štýle vášho miláčika, či ako najlepšie predchádzať jeho chorobám. Dozviete sa niečo viac o canis terapii – teda ako môžu naši štvornohí priatelia pomôcť pri riešení citových či sociálno-integračných problémoch. Priamo počas eventu si môžete nechať svojho psíka ostrihať alebo sa dozvedieť ako im pomôcť, keď majú problémy s kožou.

KEDY. 29. 4.2017 od 11hod
KDE: Bory Mall - Bratislava

 

 

 

 

Napíšte komentár