25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Začiatok sezóny vo Familyparku

27.02.2017 Autor: MS, Foto: familypark.at
Termín: 01.04.2017 Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora

Jazdu na prasiatkach, horskej dráhe Götterblitz s výhľadom na Neziderské jazero či vodnú atrakciu Krokobahn – to všetko a veľa iného vám ponúka Familypark – najväčší rakúsky zábavný park v St.Margarethen v Burgenlande.

V štyroch rôznych tematických celkoch – Bauernhof, Märchenwald, Abenteuerinsel a Erlebnisburg – vás čakajú úžasné zážitky. Horské dráhy a kolotoče, vodné atrakcie a ihriská sú tým najlepším prostriedkom proti nude! Súčasťou parku je aj zoo a Rozprávkový les, kde ožívajú veselé príbehy.

Familypark Kraehennest Familypark

Familypark

Najmenším sa určite bude páčiť „Gockeljagd“, kedy budú vo dvojici utekať na veľkom kohútovi cez stajňu a gazdovstvo pred nahnevanou babkou na motorke. V parnom vlaku „Waldexpress“ si celá rodina užije nostalgickú jazdu cez les a lúku, počas ktorej bude môcť pozorovať veľa dojímavých scén zo života zvierat.

Po takýchto dobrodružstvách dostanú malí i veľkí objavitelia určite hlad. Na jeho utíšenie môžu využiť niektoré z 15 gastronomických zariadení v parku. Z ich ponuky – od rezňov cez čerstvo upečenú pizzu až po rozličné šaláty – si vyberie naozaj každý.

Familypark Waldtierrennen Familypark

Familypark

Familypark Streichelzoo Hollunder

Hollunder

Pestrá kombinácia atrakcií, preliezačky, ako aj zážitkové a aktívne zóny robia z parku perfektné miesto na výlet s celou rodinou. Od 1. apríla sa maskot parku kocúr Filippo a celý tím Familyparku tešia na vašu návštevu!

logoOtváracie hodiny a ceny:

Sezóna 2017: 1. apríl – 26. október
1. apríl – 30. september od 9:00 do 18:00 hod.
1. október – 26. október od 10:00 do 17:00 hod.

Denný lístok (od 3 rokov): 23 euro
Deti mladšie ako 3 roky: vstup voľný
Skupinový lístok (od 20 osôb, iba po predchádzajúcom ohlásení): 18,50 Euro na osobu

Ďalšie ceny a informácie nájdete na www.familypark.at

Drachenbahn Hollunder

Hollunder

Familypark Goetterblitz Hollunder

Hollunder

Napíšte komentár