25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

I Love Motorky v CENTRALe

05.02.2017 Autor: Laura , Foto: central.sk
Termín: 26.02.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

1moptor

Luxusné motorky, rýchlosť, adrenalín, dizajn a sila. Toto všetko vám prinesie exkluzívna výstava I  love MOTORKY, ktorá bude prebiehať od 6. do 26. februára 2017 v CENTRALe.
Počas exkluzívnej expozície sa vám predvedie niekoľko noviniek a viac ako 100 atraktívnych motocyklov. Pripravené budú autogramiády s Ivanom Jakešom, Karlom Abrahamom, ukážka stavby motoriek z dielne XXL – LM, Pavol Faragula. Navyše máte jedinečnú šancu zapojiť sa počas výstavy do súťaže a získať štýlový skúter YAMAHA N-MAX.

CENTRAL sa premení na svet rýchlych kolies. Počas exkluzívnej expozície sa vám  predvedie niekoľko noviniek a viac ako 100 atraktívnych motocyklov. Medzi nimi budú tradičné značky ako BMW, Harley Davidson, Triumph, Ducati, KTM, Suzuki, Yamaha, Indian, Victory, Norton, Husquarna, Beta, MV Agusta, Capireli, Kawasaki, MotoGuzzi, luxusné trojkolky Streamer, trojkolka a štvorkolka Can-Am, ďalej  prestavby motoriek dielní FS Brothers, Wasps Culture a XXL-LM Pala Faraguly, ktorý vám 15. februára od 17.00 ukáže „live“ prestavbu motorky. Rovnako 15. februára môžete v Centrale stretnúť Ivana Jakeša, niekoľko násobného účastníka Really Dakar, ktorý sa zastaví na autogramiádu.

Na výstave sa objavia aj závodné špeciály Karla Abraháma, s ktorými pretekal na Majstrovstvách sveta. Osobne sa s Karlom budete môcť stretnúť 20. februára od 17:00 počas interview a autogramiády.

Nenechajte si u jsť tieto nezvyčajné technické scenérie s krásnymi strojmi v OC CENTRAL. Od 6. do 19. februára sa navyše môžete zapojiť do súťaže priamo na mieste výstavy. Hlavnou výhrou je štýlový skúter Yamaha NMax v hodnote 2850Eur a okrem toho na súťažiacich čakajú vstupenky na Grand prix Brno a ďalšie skvelé ceny.

Clip

 

 

Napíšte komentár