20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Deň detí s Mirom Jarošom a Crazy Chichi and Friends

01.02.2017 Autor: Maria Bodnarova, Foto: OC Centro Nitra
Termín: 03.06.2017 Mesto:Nitra Zdroj:stránka organizátora

vesely den deti

Prvú júnovú sobotu sa budú môcť všetky deti zabaviť spoločne s Mirom Jarošom. Ten má pre ne pripravené chytľavé detské pesničky, ktoré deti nielen zabavia, ale aj naučia mnohým dobrým návykom. Zábavno-náučné popoludnie spestrí aj interaktívna tanečná show Crazy Chichi and Friends. Deti budú mať možnosť spoznať africké zvieratá a spoločne s nimi si zaspievať i veselé pesničky.

Kedy: Sobota 3.6.  od 15.00 - 18.00 hod.
Kde: OC Centro Nitra

Veľká oslava všetkých detí - na čo sa môžete tešiť?

Aj tento rok usporiada Centro veľkolepú oslavu Dňa detí. Čo všetko je pre deti pripravené? 

Medzinárodný deň detí si celý svet pripomína už takmer 100 rokov. Jeho myšlienka vznikla v Ženeve v roku 1925 a odvtedy sa každoročne oslavuje 1. júna. Tento deň si získal mnohé detské srdcia a jeho poslaním je vyčariť úsmev na tvárach všetkých detí. Preto sa aj Centro rozhodlo neporušiť tradíciu podujatí ku Dňu detí a usporiadalo veľkolepú oslavu, ktorá čaká deti už túto sobotu, 3. júna. Na čo všetko sa môžete tešiť? 

Kúzelník Peter Šesták

Aký by to bol detský svet bez kúziel, čarov a mágie? Pozoruhodné kúzelnícke triky deťom predvedie Peter Šesták, skúsený kúzelník, ktorý svojím vystúpením vyčarí úsmev na tvárach detí. Peter je totiž aj detský zabávač a do svojich kúziel zapája aj deti, z ktorých vykúzli malých čarodejníkov. Najmenší sa tak naučia jednoduché kúzla a preniknú do tajov skutočnej mágie. 

Crazy Chichi and Friends

Exotické zvieratká roztancujú a zabavia všetky veselé deti. Opička Crazy Chichi totiž prichádza so svojimi kamarátmi z ďalekej Afriky na Slovensko, aby deti naučila tanečnou formou všakovaké informácie o svete. Prostredníctvom svojich zážitkov zo sveta zvieratká vyzdvihnú dôležitosť pohybu, ale i nástrahy sladkostí. Počas vystúpenia zaznie mnoho pesničiek, na ktoré si budú môcť deti so zvieratkami zatancovať. Už od prvej pesničky sa totiž deti stávajú súčasťou veselého príbehu, ktorý im zabezpečí veľa dobrodružstiev. 

Miro Jaroš a veselé pesničky

Zlatým klincom programu bude Miro Jaroš, ktorý deti nielen zabaví, ale aj niečo nové naučí, a to prostredníctvom veselých pesničiek - umývať si zúbky, ruky, vedieť poďakovať či upratať si hračky. Spevák, ktorý sa v poslednom období sústredil na tvorbu pre deti, má za sebou už množstvo úspešných vystúpení a stal sa akýmsi fenoménom najmenších. Nenechajte si ujsť jeho skvelé vystúpenie, ktoré roztancuje a rozospieva vaše ratolesti.

Celým programom oslavy Dňa detí bude sprevádzať moderátorka a herečka Barbora Chlebcová. Deti sa môžu okrem bohatého programu tešiť aj na rôzne atrakcie – k dispozícii bude nafukovací hrad a maľovanie na tvár, ktoré premení deti na rôzne rozprávkové postavičky. 

Nebudú chýbať ani súťaže o atraktívne ceny:

•BENETTON – darčekové poukážky v hodnote 10 € •DM – balíčky s detským sortimentom •LARABAGS – detský dáždnik •ORION – darčekové predmety pre deti •PLANETA NATUR – darčekové balíčky •UPC – detské oblečenie, detské balíčky •ANIPET – darčekový balíček pre psov •JYSK - osušky a obliečky s detským motívom •MARTINUS - detské knigy •SCANQUILT - dekoračné vankúše. 

Počas soboty vás čakajú aj zvýhodnené nákupy vo vybraných predajniach:

•BENETTON – 20% zľava pri nákupe detského oblečenia nad 50 € •ECCO – 10% zľava na už zľavnený tovar •GATTA – 30% zľava na detský sortiment •ORION – zľava 4 € pri nákupe nad 30 € •PLANETA NATUR – 10% zľava na nákup potravín •UPC – digitálna TV na 2 mesiace zadarmo •ANIPET – zľava 15% na hračky pre zvieratá •MARTINUS - zľava 10% pri nákupe 2 a viac detských kníh •SAMDEX - zľava 20% na kolekcie Disney, Marvel, Star Wars a 10% zľava na zvyšný detský sortiment. 

Prvá pomoc

Množstvo úrazov sa stáva práve v domácnostiach alebo na cestách. Viete vy a vaše deti správne poskytnúť prvú pomoc v núdzovej situácii? Vyskúšať si to budete môcť spolu s dobrovoľníkmi zo Strednej zdravotníckej školy v Nitre, ktorí vás naučia, ako postupovať pri ošetrovaní rôznych úrazových stavov. Poskytnú vám cenné rady, ktoré môžete využiť pri záchrane života človeka. 

Rekordné leporelo

Staňte sa počas oslavy Dňa detí súčasťou slovenského rekordu! Deti budú pomocou pasteliek vyfarbovať rekordné leporelo, ktoré ožije farbami v 8 slovenských mestách a nebude chýbať ani v Nitre! 

Detský stánok UPC

Spoločnosť UPC si pre vás pripravila špeciálny eventový stánok s atraktívnymi darčekmi od detských programerov (DUCK TV a pod.). Rozdávať sa nebudú ceny, ale i balóny a využiť môžete tiež akciovú ponuku - digitálna TV na 2 mesiace zadarmo!

Centro Nitra MDD A0

 

Napíšte komentár