23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Veľký Deň Elfov

09.12.2016 Autor: Laura , Foto: Inspiro
Termín: 17.12.2016 a ďalšie Mesto:Ivanka pri Dunaji Zdroj:stránka organizátora

1inspiro

VY sa vrhnite na svoje predvianočné plány a MY sa postaráme o to, aby VAŠE deti neprišli o zábavu. :-)

VIETE, ČO VŠETKO MôŽE JEDEN RODIČ STIHNÚŤ ZA 8 HODÍN? Ak sa môže plne sústrediť na svoje predvianočné plány?
Určite VEĽA!

Zaparkujte svojich škriadkov v Inspiro.K dispozícii aj v sobotu 11.12. a 17.12. 2016

Ak sa aj vám zíde 1 voľný deň bez detí, alebo ich jednoducho nechcete so sebou vláčiť po obchodoch, či presviedčať k vianočnému upratovaniu, prineste ich k nám. Prežijú deň intenzívnej zábavy s našimi skúsenými animátormi, dobre známymi z letných denných táborov.
Vhodné pre deti 4-10 rokov.
Na programe budú elfovské HRY a SÚŤAŽE vo veľkej sále, prípadne aj v parku (podľa počasia), kreatívna ZÁBAVA s LEGO®, KINO rozprávka po výdatnom obede, elfovské vianočné tvorivé DIELNIČKY a ako to už na Vianoce býva zvykom, aj darček pre každého šikovného Elfa.
Vaši škriatkovia si pochutia na domácich pochúťkach. Desiata, obed, olovrant aj celodenný pitný režim sú v cene. Deťom urobíme radosť špagetami aj špaldovými palacinkami. Prípadné alergie a potravinové intolerancie je nutné uviesť v prihlasovacom formulári.


PRIHLÁSIŤ DETI MôŽETE DO PIATKU 9.12. do 16tej hodiny (pre prvý termín), resp. DO ŠTVRTKU 15.12. do 16tej hodiny (pre druhý termín). PRIHLÁŠKU JE POTREBNÉ ODOVZDAŤ PRIAMO V INSPIRO, alebo POSLAŤ MAILOM NA inspiro@parkoddychu.sk.

Cena za Veľký deň Elfa je 25€, deti preberáme ráno od 9tej a odovzdávame o 17tej.
Prihlásiť dieťa je nutné prostredníctvom vyplneného formulára TU.
Tešíme sa na všetkých elfov. Viac informácií nájdete isto v INSPIRO Park oddychu na Nádražnej 36 v Ivanke pri Dunaji, alebo na adrese inspiro@parkoddychu.sk, alebo na tel.čísle 0905203284.

 

Napíšte komentár