25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Kúpele Sonnentherme

Autor: Simona, Foto: sonnentherme.at
Adresa:A-7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1 Telefón:+43 2615 87171 E-mail:info@sonnentherme.at www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Tam, kde sú malí najväčšími. Spoločne s maskotom zajačikom Sunnym sa ponorte do siedmich zážitkových svetov v Sonnentherme Lutzmannsburg, len hodinu a pol autom z Bratislavy. Zábava a relaxácia sa v týchto rakúskych termálnych kúpeľoch pre bábätká a deti nevylučujú. Ani pre tých najmenších, ani pre tých, ktorí už dávno nepoužívajú plávacie rukávniky.

Babyschwimmen 2

Zdroj: sonnenpark.at

Bezstarostný smiech detí je tou najlepšou odmenou pre rodičov. V Sonnentherme Lutzmannsburg, len hodinku a pol autom z Bratislavy,  je práve tento smiech na prvom mieste. V baby svete majú bábätká a malé deti celý zážitkový svet pre seba. V plytkom detskom bazéne a v žliabku pre bábätká preskúmajú spolu so svojimi rodičmi element vody. Malé deti s radosťou absolvujú svoje prvé metre kĺzania sa na šmykľavke Quax a Flipper. Dobrá nálada bude pokračovať v bublinkovom bazéne, špeciálnej vírivke pre tých najmenších.

Novinka: Virtuálna realita - šnorchlovanie

Ponorte sa do novej virtuálnej reality podvodných svetov. Svet, ktorý bol doteraz prístupný iba pokročilým potápačom na vzdialených potápačských lokalitách, zažijete už aj u nás!

Čakajú vás 4 rôzne svety:

NOVINKA Skydiving: Kto by nechcel mať možnosť lietať ako vták a objavovať svet zhora? Dokonalá zábava z potápania, či lietania pre celú rodinu vrátane adrenalínového zážitku, pri ktorom sa ale nemusíte obávať zranení.

Atlantis: Prebiehajúca plavba pod vodou. Morský lev vás zavedie do potopeného mesta Atlantis.

Podvodné kráľovstvo: Cesta koralovými útesmi, stroskotancami a podvodnými jaskyňami na exotických miestach. Plávanie s korytnačkami, fascinujúcimi rybami, rajami, či gigantickými veľrybami.

Vesmír: Nechajte sa unášať podivnými galaxiami a zažite pocit beztiaže ako astronaut vo vesmíre.

Pre hostí starších ako 8 rokov! Vyžaduje sa znalosť šnorchlovania.
Registrácia na hlavnej pokladnici!

Cena: € 5, - za šnorchel,
trvanie cca 5 minút

vr schnorcheln 2

Zdroj: sonnenpark.at

Najdlhší tobogán s virtuálnou realitou na svete!

V roku 2019 predstavili v kúpeľoch zaujímavú novinku: Najdlhší tobogán s virtuálnou realitou na svete a prvý v Rakúsku! Zažite galaktické svety a otestujte nové zážitky. Cena za jednu jazdu je 2,50€. Na tejto 202 m. dlhej šmýkačke sa môžu všetci návštevníci starší 7 rokov ponoriť do 3 fascinujúcich svetov: 

  • Svet drakov
  • Svet mimozemšťanov
  • Svet fantázie

Teplo pri srdiečku bude Vašim malým rybkám v baby a detskej saune s parným kúpeľom a detskou sprchou. Odborné pokyny sú v cene. Po dobrodružstvách vo vode sa mamičky so svojimi najmilšími môžu nerušene utiahnuť do miestnosti na prebaľovanie a dojčenie. S čľapkania rýchlo vyhladnete. Preto si v baby kuchynke s ohrievačom fľašiek môžete zjesť dobroty, ktoré ste si priniesli so sebou. Mobilita je taktiež zaručená: kočíky a ohrádky sú k dispozícii na prenájom zdarma.

Foto VR2

Zdroj: sonnenpark.at

Rútiť sa smerom k zemi môžete na viac ako 800 metroch šmykľaviek. Neobmedzené dobrodružstvá pri šmýkaní sa v rýchlom svete nadchnú malých aj veľkých návštevníkov. Hlavnou atrakciou je XXL Monster Ride s 270 m, najdlhšia šmykľavka v Rakúsku, kde sa môžu spúšťať až tri osoby naraz v obrovských plávacích kolesách. Tajným tipom medzi deťmi je Air Racer. Tu sa spúšťajú v rúre prudko do hĺbky. Zábavný svet ponúka viac ako 1000 metrov štvorcových vodnej plochy. Bazén s vlnami a divoké kúpele vyžadujú trochu odvahy.

Meerjungfrauenschwimmen

Zdroj: sonnenpark.at

Veľký počet atrakcií láka deti na hraciu lúku pod holým nebom. Zvlášť pre malé deti je tu vláčik, ktorý na svojej trase prechádza cez tunel a všetkých opäť v poriadku privezie späť na stanicu. Na vodných cestičkách sa deti plavia na “bumper boats” okolo majáka a lodenice smerom k prístavu. Predtým, než sa ponoria do vody, sa z detí na “baby beach” stávajú stavitelia svojich prvých hradov z piesku. Tu sa nachádza celkovo 450 metrov štvorcových vody.

Aj pre veľkých návštevníkov ponúkajú vonkajšie priestory veľa zábavy a pohybu. Zo skákacích veží si môžete skočiť do dvoj až trojmetrovej hĺbky. Ak dávate prednosť výškam, môžete sa odvážiť na tri metre vysokú lezeckú stenu - s miernym pristátím vo vonkajšom špliechacom bazéne. Zábavu a pohyb nájdete aj na detskom ihrisku pri obrovskom pieskovisku, na trampolíne, na skákacích hradoch, na pretekárskej trati booby car a samozrejme na vonkajšom javisku zajačika Sunnyho. Časť s lehátkami pripomínajúca park pozýva na leňošenie pod burgenlandským slnkom. Vrátane miest v prirodzenom tieni.

maedl schwimmbrille1

Zdroj: sonnenpark.at

V bazéne vyvinutom špeciálne pre batoľatá sa aj tí najmenší cítia vedľa profesionálne vyškolených inštruktorov plávania pri baby masáži a v baby wellness výborne. Väčšie deti robia prvé plávacie pohyby počas plávania pre batoľatá a deti. V programe vodné blchy sa učia potápať, saltá a skrutku. Do umenia synchronizovaného plávania budú zasvätení v programe morské panny.

Dokonca aj dospelí sa môžu zúčastniť špeciálne pre nich zostavených kurzov plávania a aqua fitness. Nastávajúce mamičky sa na svoj ​​veľký deň môžu pripraviť v programe Magické pohyby, okrem iného s vodným aerobikom a aqua relaxom.

Každý týždeň vás prekvapí pestrá ponuka bezplatných pohybových a animačných programov pre bábätká a malé deti. Ste pozvaní na saunovanie pre bábätká a deti, vodoliečbu pre bábätká a bezplatné skúšobné časti rôznych vodných programov. Milovníkov plávania vyláka z vody vnútorné ihrisko. Kreativita je potrebná vo svete umelca alebo pri majstrovaní v detskom klube. Pozrieť do hrncov sa môžete v detskej pekárni, kde sa vaše deti môžu rovno chopiť varechy. Malí filmoví fanúšikovia si prídu na svoje v 3D kine.

 

kindergruppe1

Zdroj: sonnenpark.at

 

Hlavné atrakcie v Sonnentherme Lutzmannsburg:

  • 270 metrov dlhá obrovská šmykľavka “XXL Monster Ride” s plávacími kolesami pre 2-3 osoby
  • razantný pôžitok zo šmýkania na 111 metrov dlhom “Air Racer” (s plávacími kolesami pre 1 osobu)
  • “Quaxi” a “Flipper” pre najmenších, každá s dĺžkou 12 až 14 metrov
  • veľký počet šmykľaviek a známa obrovská šmykľavka “Speedy” a “Twister” s dĺžkou 141 resp. 202 metrov
  • Plocha s lehátkami pripomínajúca park vo vonkajšom priestore s tuctami atrakcií a prirodzeným tieňom
  • skákacia veža s výškou jeden, dva alebo tri metre pri „špliechacom bazéne“
  • tri metre vysoká lezecká stena prečnievajúca nad vonkajším “špliechacím bazénom“
  • 450 metrov štvorcových veľká vonkajšia vodná plocha pre malé deti
  • detský vláčik so železnicou a tunelom
  • zážitok z hry v piesku na “baby beach”
  • Elektrické loďky bumper boats s prístavom, lodenicou a majákom
  • zábavná vodná hojdačka a vodná striekačka
  • Plavecký bazén s plaveckým kanálom pre dni so zlým počasím
  • Show priestor zajačika Sunnyho
  • Relaxačný bazén s perličkovým kúpeľom, masážnymi lavicami a 170 metrov štvorcových vodnej plochy
  • Sauna pre horúce hodiny vrátane špeciálnych infúzií a procedúr, vrátane relaxačného miesta
  • Výťahy pre mamičky s kočíkmi
  • veľkorysý vnútorný detský kútik a 3D-Kino
  • Kurzy plávania pre bábätká a deti v “akadémii plávania” v tréningovom bazéne špeciálne vyvinutom pre malé deti
  • špeciálne pre najmenších: detské kočíky zdarma, ohrádky, stoličky, detské lehátka, rovnako ako aj miestnosti na prebaľovanie a dojčenie
  • pre každý prípad: miestnosti na spanie pre deti, miestnosti na hranie, baby
  • kuchynka s ohrievačom fliaš
  • príjemné teplé momenty pre deti: baby/detská sauna a parný kúpeľ, rovnako ako baby sprchy

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • ľudmila uličná 31.12.2019, 23:36

    pekné kúpele

  • Martina Kicová 23.11.2018, 09:39

    Nam sa s detmi pacilo. Je tam co robit cely den.

  • ľudka 04.12.2017, 19:20

    super kúpele

  • Majka 30.12.2016, 16:02

    Kupele vhodné aj pre tie najmenšie deťúrence.

  • katka.xxx 25.12.2016, 22:28

    Užasne kúpele. Množstvo atrkacii . Príjemný personál zariadenia.

  • Silvia G. 05.12.2016, 16:54

    Super naozaj.aj s malinkym babatkom. Prvy krat sne boli ked mal syn 6mesiacov,.kludne by som sla aj s mensim. Teraz bude mat 7 rokov a chodievame pravidelne. Idealne je ist na 3dni....

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár