24. 04. 2024 Juraj 15°C Zamračené

Príprava na pôrod a rodičovstvo

27.09.2016 Autor: Laura , Foto: mamatime.sk
Termín: 03.12.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

1ba

Pod srdcom si nosíte Vaše prvé bábätko a neviete čo Vás čaká pri pôrode, alebo čo s tým malým pokladom robiť, keď si ho zanedlho prinesiete domov z pôrodnice?

Časy kedy sme žili vo viac-generačných domácnostiach a po dobrú radu nebolo treba ísť ďaleko sú už minulosťou. Mamička s oteckom si často nevedia rady a zúfalo sa snažia žonglovať medzi prebaľovaním, dojčením, plačúcim bábätkom a snahou občas aj navariť, sem-tam niečo upratať či nebodaj sa aj vyspať...Tak to však vôbec nemusí byť. Bábätko prichádza k nám, do zabehnutého života rodiny, nie naopak. A existuje spôsob ako sa s tým novým človiečikom zžiť bez “ujmy na zdraví” nás dospelých. Volá sa kontaktné rodičovstvo vďaka ktorému sa z Vašim dieťatkom za krátku dobu zžijete natoľko, že príbehy o nič nestíhajúcich a na smrť vyčerpaných rodičoch sa Vás vôbec nebudú týkať.

Naše kurzy prípravy na pôrod, rodičovstvo a dojčenie prebiehajú v malých skupinkách niekoľkých rodičovských párov či budúcich mamičiek vedené odborníčkami na danú oblasť:
- tému pôrod vedie Martina Fischer - certifiková lektorka predpôrodnej prípravy, HypnoPôrodu a lektorka nosenia detí v nosičoch a šatkách, ktorá absolvovala vzdelávanie a lektorskú prípravu v Inštitúte HypnoPorodu, pobočka Pewsey, Veľká Británia a v Trageschule Hamburg-Wien (škola nosenia) vo Viedni, Rakúsko, matka dva a pol ročného chlapčeka narodeného HypnoPôrodom.
- tému dojčenie a kontaktné rodičovstvo vedie Silvia Galátová - certifikovaná poradkyňa pri dojčení, dula, dlhodobo vedie tehotenské stretnutia, ženské kruhy i podporné skupiny pre dojčiace matky. Po narodení druhej dcéry sa v januári 2012 stala poradkyňou pri dojčení a v marci 2012 absolvovala v Londýne výcvik pre duly pod vedením pôrodníka Dr.Michela Odenta a duly Liliany Lammers.

V príjemnej atmosfére Vás pripravíme na všetko (takmer :), čo Vás čaká pred pôrodom, počas neho, ako sa naň pripraviť, ako ho zvládnuť pohodovo aj ako sa s Vašim drobčekom perfektne zohrať už od prvých momentov.

Čo sa na kurze dozviete?
6 hodinové stretnutie (resp. dve 3 hodinové) - predpôrodný kurz prebieha v intímnej atmosfére malej skupinky mamičiek (rodičovských párov) a povieme si všetko dôležité k témam:

  •     Tehotenstvo – pôrod – dojčenie.
  •     Ako porodiť čo najprirodzenejšie.
  •     Komplexná príprava na pôrod
  •     Ako podporiť prírodou vštepené procesy. Kontinuita ako princíp vzťahu matka a dieťa.
  •     Dojčenie
  •     Kontaktné rodičovstvo

 
Aktuálne termíny skupinových kurzov pre r.2016:
Komplexný kurz  (príprava na pôrod a šestonedelie + príprava na dojčenie a život s bábätkom)

  •     01. OKTÓBER
  •     05. NOVEMBER
  •     03. DECEMBER
    po dohode, možnosť individuálneho kurzu v inom termíne za príplatok


Cena pre jednu mamičku (otecko je vítaný a jeho účasť je bezplatná):

  •     40 eur, 3 - hodinový kurz - príprava na pôrod ALEBO príprava na rodičovstvo a dojčenie
  •     80 eur, 6 - hodinový kurz - príprava na pôrod A príprava na rodičovstvo a dojčenie
  •     za príplatok - individuálny kurz - príprava na pôrod a/alebo príprava na rodičovstvo a dojčenie (30 resp 60 eur)

Účastníci kurzu predpôrodnej prípravy majú zľavu na následný 5 týždňový kurz HypnoPôrodu až vo výške 40 eur ako aj 30% zľavu na Kurz nosenia detí v nosičoch a šatkách v MAMAtime centre.

 Prihlásenie sa na predpôrodnú prípravu a bližšie informácie

  •     cez email: info(zavináč)mamatime.sk a tel: 0949 719 211
  •     Do mailu prosím uveďte Vaše celé meno, týždeň tehotenstva, termín kurzu, o ktorý máte záujem a informáciu, či sa kurzu zúčastní aj otecko. Obratom Vám zašleme potvrdenie a platobnú inštrukciu na úhradu kurzovného. Pripísaním plaby na účet je Vaše miesto na kurze záväzne rezervované.

 
Konakt:
MAMAtime, s. r. o.
Trnavská cesta 74C
Bratislava

 

 

Napíšte komentár