16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Októbrový burzoblšák

27.09.2016 Autor: Claudinka, Foto: Burzoblšák

BB 102016 10

Termín: 01.10.2016 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Nezmeškajte Burzoblšák v októbri!

Prvú októbrovú sobotu sa opäť môžete tešiť na tradičný Burzoblšák v Ružinove. K ponuke pribúdajú zaujímavé produkty ale aj predajcovia s peknými vecami a Burzoblšák sa tak teší veľkému záujmu zo strany návštevníkov. Radi Vás uvidíme už 1. októbra v priestoroch ZŠ Pavla Marcelyho na Drieňovej 16.

Nájdete u nás obrovskú ponuku oblečenia, doplnkov či topánok v dobrom stave. Na svoje si prídu samozrejme ženy ale aj mamičky, ktoré zháňajú oblečenie či hračky pre svoje deti. Okrem toho sa u nás každý mesiac rozširuje aj ponuka handmade výrobkov. V októbri Vás čakajú ručne šité hračky, handmade šperky či textilné výrobky a doplnky do bytu. Sortiment budú spestrovať aj knihy, potreby do domácnosti či dekoračné predmety.

Pozor, Burzoblšák nie je podujatie iba pre ženy. Okrem oblečenia či domácich doplnkov a dekorácií u nás v októbri môžete nájsť napríklad aj zbierku vinylových platní – ktoré si môžete nechať prehrať aj priamo na mieste. Deti poteší divadielko, interaktívne čítanie rozprávok ale aj špeciálny workshop s detskými spoločenskými hrami. Keďže pomaly prichádzajú tie chladnejšie mesiace, pre starších sme pripravili aj jedinečný workshop štrikovania.

PROGRAM 
Tematické tvorivé dielne pre deti
k predstaveniu – 9:30 – 12:00
Maľovanie na tvár – 8:30 – 13:00
Divadelné predstavenie pre deti „Žofka a Žofka“– 10:30
Workshop: špeciálne spoločenské hry pre deti – 8:00 – 13:00
Workshop: Štrikovanie – 8:00 – 13:00

Každú prvú sobotu v mesiaci od 8:00 v areáli ZŠ Pavla Marcelyho na Drieňovej 16 v Ružinove!

Burzoblšák si v Ružinove pomaly vybudoval tradíciu, ktorá spája všetkých nadšencov pre myšlienku recyklácie a znovuvyužitia oblečenia a iných starých vecí. Pre organizátorov je dôležité, aby sa ľudia na Burzoblšáku cítili dobre,  poprípade našli medzi ponukou zopár dobrých vecí či pokladíkov, o ktorých snívali, vychutnali si dobrú kávu či koláčik a strávili príjemné sobotné doobedie. Veci môžu predajcovia po skončení venovať na pomoc detským domov a krízovým centrám pre dospelých, ktorých každý mesiac týmto spôsobom Burzoblšák podporuje.

Tešíme sa na Vás na Burzoblšáku už 1. októbra od 8:00 hod.

Vstup pre kupujúcich je voľný.
Rezervácie predajného miesta: www.burzoblsak.sk
Rezervácie miest na divadielko pre deti mailom na: info@burzoblsak.sk
Facebook eventy: https://www.facebook.com/events/1093395460753763/

Napíšte komentár