23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Finále Slovenskej hudobnej ligy

03.08.2016 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Aupark
Termín: 26.08.2016 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

shl vol06 03 finale plagat verz01 web

Prestížna autorská hudobná súťaž – Slovenská hudobná liga, mieri do finále a pre vás je pripravený bohatý program pre celú rodinu!


Najlepšia osmička interpretov sa predstaví 26. augusta na pódiu pred Auparkom. Nenechajte si ujsť hudobnú lahôdku v podobe zmesi slovenských najväčších talentov a buďte pri zrode novej hviezdy našej pop music. 

Slovenská hudobná liga je súťaž autorskej tvorby talentovaných mladých hudobníkov a funguje na princípe postupových kôl. Po siedmich základných, ktoré už prebehli, sa obľúbená hudobná súťaž prehupla do druhej časti. Odporúčanie na postup do finále získala dvadsiatka interpretov, z ktorých odborná porota vybrala finálovú sedmičku. Posledné postupové ôsme miesto získal víťaz SMS súťaže.

O celkovom víťazovi 6. ročníka SHL sa rozhodne 26. augusta pred Auparkom. Program odštartujú hudobné workshopy, na ktoré nadviažu už samotné vystúpenia finalistov a hostí. Príďte si zaspievať spolu s obľúbenou kapelou Heľenine oči a s víťazom posledného ročníka, kapelou Landfil, ktorá práve v týchto dňoch vydáva album Paper Plane. Víťazi súťaže sa môžu tešiť na nahranie a vydanie vlastného albumu, natočenie live videoklipu z finále, vytvorenie webovej stránky, účinkovanie na partnerských podujatiach a množstvo ďalších darčekov.

Pripravený je aj bohatý program pre deti.

Kedy: 26. augusta 2016
Kde: v Auparku Bratislava

Kliknite na obrázok pre zväčšenie. :)

slider home 1469632283234 shl vol06 03 finale plagat verz06 950x400 top partneri rgb

Napíšte komentár