24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

2. Guláš Fest

26.07.2016 Autor: Laura , Foto: Summer RELAX park
Termín: 30.07.2016 Mesto:Kostolná pri Dunaji Zdroj:stránka organizátora

1a

Srdečne pozývame širokú verejnosť všetkých priaznivcov dobrého jedla a zábavy na 2.ročník súťaže vo varení gulášu, ktorá sa bude konať 30. Júla 2016 zo začiatkom o 12:00 v Multifunkčnom športovom areáli - Kostolná pri Dunaji - Malý Šúr.

Bohatý program sa začne od 12:00 turnajom detí do 12 rokov z okolitych obcí. Nasledovať bude turnaj dospelych o pohár Guláš festu kde budú mat zastupenie dediny:
Kostolná pri Dunaji,Hrubá Borša, Hrubý Šur a pozvanie prijali aj hostia z Maďarska(Dunakiliti).
Popri Futbale bude odštartovaná sútaž vo varení najlepšieho Guláša, kde si to rozdaju kvalitné teami ako tomu bolo aj minulí rok.
K tomu všetkému nebudú chýbať hudobný hostia,atrakcie, pre najmenších bude pripravené detské mestečko.

Celodenný program pre deti:
Skákací hrady, Maľovanie na tvár, Maľovanie na cestu, Jazda na koni, Poníky, Prechádzka kočom, Kolotoče, Mini ZOO /hladkanie a kŕmenie zvierat/, Maskot z DISNYE rozprávky , Motorkary a dalšie prekvapenia...

Gastronomické zážitky: hovädzý guláš, divinový guláš, fazuľoví guláš, cigánská pečienka, domáci osuch z pece, čerstvá pražená káva, zemiaková špirála, trdelník, ľadová drť,
popcorn, cukrová vata...

Večerný program odštartuje svojím koncertom Skupina CRUX, následne tanečná zábava, ktorá bude pokračovat až do rána. Hosťom večera bude spevák z Maďarska BÓDI CSABI.


VSTUP VOLNÝ

Príďte si s nami vychutnať neopakovateľnú atmosféru či už prípravy gulášu , alebo jeho samotného ochutnávania :) V prípade nepriaznivého počasia sa akcia uskutočný v Relax parku pod altánkom od 19:00hod.

 

 

Napíšte komentár