25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Majstrovstvá Slovenska v pilotovaní vysokorýchlostných padákov 2016

04.07.2016 Autor: Annie, Foto: fb
Termín: 30.07.2016 Mesto:Očová Zdroj:stránka organizátora

padaj

Celodenný adrenalínový pretek najrýchlejších parašutistov Slovenska !

Všetkých priateľov parašutizmu, ako aj širokú verejnosť srdečne pozývame na nultý verejný ročník Majstrovstiev Slovenska v pilotovaní vysokorýchlostných padákov.

Okrem súťažných zoskokov sme si pre Vás pripravili zaujímavý sprievodný program. Uvidíte leteckú akrobatickú show motorového aj bezmotorového lietadla, letovú ukážku airchopperu (motorový paragliding), zoskoky reprezentantov Slovenska v presnosti pristátia, či ukážku tandemového zoskoku. Podujatie bude sprevádzané príjemnou hudbou a slovom moderátora.

Malí návštevníci sa budú môcť vyblázniť na trampolíne a nafukovacích atrakciách. K dispozícií budú stánky s dobrým jedlom a pitím, chutná káva a zmrzlina. Trochu exotiky môžete okúsiť v našom "bazéne", ktorý sa premení na svet vodných fajok a kvalitného čaju :-)

Pre Vaše pohodlie a pokojné sledovanie zoskokov sme vyhradili oddychovú zónu s Tuli vakmi a pokosenou trávičkou. Stačí si priniesť už len deku :-)

Počas celého podujatia ponúkame akciové ceny na výhliadkové lety pre 3 osoby a tandemové zoskoky objednané v tento deň. Zaujímavé ceny budú v tombole a každý od nás v spolupráci s fotolab.sk dostane aj darček na pamiatku :-)

VSTUP ZDARMA !

Držíme si palce aby nám prialo počasie a tešíme sa na Vás !

Napíšte komentár