28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Prvýkrát vo Familyparku: Dlhé letné večery

20.06.2016 Autor: MS, Foto: familypark.at
Termín: 20.08.2016 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora

Na začiatku sezóny sa novootvorené atrakcie „Krähennest“ a „Froschhüpfer“ stali už miláčikmi publika. Na letnú sezónu si však vo Familyparku vždy vymyslíme aj niečo nové. Počas piatich sobôt od júna do augusta bude park otvorený do 21. hod.

Fliegende Fische Abend

Obzvlášť počas leta je najväčší zábavný park v Rakúsku obľúbeným výletným cieľom pre rodiny s deťmi všetkých vekových kategórií. O osvieženie počas horúcich letných dní je najlepšie postarané vďaka množstvu vodných atrakcií. S malými deťmi sa môžete poprechádzať v tienistom dubovom lese, kde môžu pozorovať zvieratká v ZOO alebo vyskúšať nové atrakcie „Krähennest“ a „Froschhüpfer.

Ten, kto zdolá vranie hniezdo Krähennest, môže sa tešiť na šmýkačku o dĺžke 40 metrov. Návštevníci sa šmyknú z 8 metrovej výšky na jednej zo 6 dráh dolu rovno na žinenky. Zlatý klinec celej atrakcie: Kozičky zo ZOO „Tante Mizzis Kleine Farm“ sa vyšplhajú po drevených mostíkoch dookola veľkého komplexu šmýkačiek a môžu sa deťom prizerať počas zábavy na šmýkačkách. Na kolotoči Froschhüpfer si môžu už aj tí najmenší návštevníci Familyparku spoločne so svojimi rodičmi alebo starými rodičmi vytočiť pár veselých kôl na žabacom chrbte.

Letné vychytávky

Keď sa dni predlžujú, chcú mnohí hostia využiť priestory v parku dlhšie. Z tohto dôvodu sme tohto roku prvý krát zaradili vo Familyparku „Dlhé letné večery“. Každú druhú sobotu počas leta je park otvorený od 9.- 21hod. (pokladnica do 18 hod.), za bežné vstupné.

Termíny: 25. jún, 9. a 23. júl, 6. a 20. august.

„Od Halloweenu, ktorý už dva roky oslavujeme ako koniec našej sezóny, poznajú mnohí návštevníci park počas noci. Teraz môžeme našim návštevníkom prezentovať Familypark aj počas leta do neskorých hodín. V tomto ročnom období, keď všetko kvitne a zelenie sa, je veľmi pekné zažiť v parku západ slnka. O tento zážitok nechceme našich hostí pripraviť,“ teší sa z novej ponuky Ulrike Müller, riaditeľka Familyparku.

Ďalšie informácie: www.familypark.at

Familypark

 

 

Napíšte komentár