24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Deň otvorených dverí Volkswagen Slovakia

19.05.2016 Autor: Laura , Foto: Volkswagen Slovakia
Termín: 29.05.2016 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

4

Volkswagen Slovakia Vás pozýva na Deň otvorených dverí. Podujatie sa bude konať pri príležitosti osláv 25. výročia spoločnosti.

Budete mať možnosť prezrieť si na vlastné oči výrobu Volkswagen Slovakia, vyskúšať si vedecko-technické experimenty pripravené v spolupráci s Fakultou informatiky a Fakultou elektrotechniky STU v Bratislave. K tomu všetkému nebudú chýbať hudobní hostia, množstvo známych osobností a pre najmenších bude pripravené detské mestečko.

Dobrého programu pre tých najmenších nikdy nie je dosť. Preto sme pre nich pripravili množstvo zábavy:
Fíha tralala - BABY BAND, MIA, ľudový súbor Kobylka, kúzelník Talostan, detské dielne, maľovanie karosérií, súťaže zručnosti, Pátrač Tino a pátračská súťaž, Koleso šťastia, detské offroad štvorkolky, maľovanie na tvár, skákacie hrady, fotokabína, nápojový stan.


Dátum: 29. 5. 2016 (nedeľa)
Čas: 10:00 - 18:00
KDE: Volkswagen Slovakia, J.Jonáša 1, 843 02 Bratislava, Slovakia
Vstup: voľný


Hudobní hostia:

  • Vrbovskí víťazi
  • Adam Ďurica
  • Celeste Buckingham & Majk Spirit
  • IMT Smile
  • Tublatanka

 
Program:

Prehliadky výroby
Máte príležitosť nahliadnuť do lisovne, karosárne, agregátnej a montážnej haly. Tento rok bude prvýkrát sprístupnená aj pilotná hala. Vstup bude z kapacitných dôvodov regulovaný, preto odporúčame prísť včas.

Detské mestečko
Prvýkrát budú mať aj najmenší návštevníci svoje pódium a program šitý na mieru. Z detských hviezd vystúpi Mia, detský folklórny súbor Kobylka a Baby Band s populárnymi hitmi od Fíha Tralala. Svojou návštevou nás poctí aj pravý kúzelník. Nebudú chýbať ani skákacie hrady, maľovanie na tvár, guličkový bazén a ďalšie detské atrakcie.

Známe osobnosti
Môžete sa tešiť na hokejovú legendu Ľubomíra Višňovského, automobilového pretekára Mateja Homolu a rekordéra Rainera Zietlowa.

Zóna Volkswagen Slovakia
Ďalšou novinkou bude špeciálna zóna Volkswagen Slovakia, v rámci ktorej sa odprezentujú jednotlivé oddelenia. Jej súčasťou bude aj pódium pre umelcov z radov zamestnancov a oddychová zóna.

Európska noc výskumníkov
Exkluzívne iba počas Dňa otvorených dverí Volkswagen Slovakia budete mať možnosť na vlastnej koži vyskúšať si až 13 zaujímavých vedecko-technických experimentov pripravených v spolupráci s Fakultou informatiky a informačných technológií a Fakultou elektrotechniky STU v Bratislave.

Novinka pre mladých pátračov
Zostavte pátračský tím a vďaka netradičnej hre, do ktorej zapojíte svoj dôvtip, rýchly úsudok a postreh, spoznáte bratislavský závod z inej perspektívy. V troj- až šesťčlenných tímoch vyrazíte do areálu, kde budete hľadať rôzne kódy, kľúče a ďalšie indície, ktoré vám pomôžu odhaliť tajomstvo 25-ročného úspechu Volkswagen Slovakia. Najlepšie tímy neminie lákavá odmena.
Clip 24



Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Ivan 28.05.2016, 12:09

    Škoda že bude teplo chcel som ist aj s malým tak vaham či pojdeme

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár