19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Preteky lezúňov v OC MAX Žilina

17.05.2016 Autor: MS, Foto: zoc-max.sk
Termín: 04.06.2016 Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora

ZOC MAX Lezuni ZA A4 opr WEB

Hurááá ... deň detí klope opäť na dvere a Zábavno-obchodné centrum MAX pre vás milí rodičia a deti pripravilo opäť skvelý program. Lezie Vaše dieťa iba po štyroch?? Nevadí ...V ZOC MAX Žilina sa pri príležitosti osláv Dňa detí uskutoční v poradí už  7.ročník jedinečných Pretekov lezúňov pre všetky batoľaťa lezúce po štyroch. Najlepší pretekár z 13 miest získa 500 €, ročnú zásobu plienok, elektrické autíčko a týždňový pobyt v hoteli pod Tatrami. Najrýchlejšie batoľa v centre a jeho rodičia získajú víkendový pobyt v Hoteli SOBOTA v Poprade a pre prvých troch sú prichystané plienky HAPPY a balíček kozmetiky od DM. Každý pretekár dostane svoj prvý diplom a malý darček. Zaregistrujte svojho lezúňa na www.pretekylezunov.sk a príďte 04. Júna o 15:00 hod. do Zábavno- obchodného centra MAX Žilina. 

V tento deň čaká aj väčšie deti deň plný zábavy a smiechu s maskotmi, množstvom súťaží o atraktívne ceny, maľovanie na tvár, kreatívne dielne, workshop balónových postavičiek a nebudú chýbať ani obľúbené nafukovacie skákacie atrakcie.
Nezabudni deň „D“ je 4. júna od 15.00 hodiny v tvojom MAXe. 

Partneri akcie: CINEMAX, CCC, CREOSHOP, PEPCO, Supermarket TEMPO, Party Town – všeličo na oslavy, Don Mauro, Kubík a Terezia Company.

Viac informácií sa dozvieš na www.zoc-max.sk.

MAX bližšie k vám...

 

Napíšte komentár