16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Beach tennis exhibícia v Eurovea

12.05.2016 Autor: Claudinka, Foto: Agentúra Amuzo

banner Beach tennis

Termín: 05.06.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Projekt, aký na Slovensku ešte nebol - Týždeň plážových športov

Začiatkom júna sa námestie Eurovei na niekoľko dní zmení na pláž. Aby sme boli presní - na pieskové ihrisko pre plážové športy. Bude sa hrať beach futbalový turnaj detí, semifinále a finále beach volejbalového turnaja a najväčším lákadlom bude exhibicia v plážovom tenise.

Počas týždňa plážových športov budú prebiehať súťaže pre deti, tréningy pre verejnosť v beach tennise pod dozorom skúsených trénerov. Zahrať si môže prísť každý. Veková hranica nie je dôležitá. Exhibície sa pre dobrú vec zúčastnia aj známe osobnosti zo sveta športu a médií. 

Organizátor podujatia, agentúra Amuzo, Valentína Sedláková: „Zažijete s nami veľa zábavy, zašportujete si a kúpou tombolového lístka môžete podporiť tých, ktorí šport napriek túžbe nemôžu vykonávať naplno. Výťažok z tomboly bude venovaný projektu združenia Šport bez bariér.“ „Tombola bude veľmi atraktívna, nájdete v nej dary od našich partnerov, ale aj dary od našich športovcov, lyže od Veroniky Velez-Zuzulovej, rakety od našich tenisových reprezentantiek, tričká s podpismi ....“ hovorí Peter Miklušičák z agentury Amuzo.

Beach tennis je mladý, dynamický a ľahko naučiteľný šport, patrí k letu, vode, dobrej nálade. Hrá sa na pieskovom beach volleybalovom ihrisku, so špeciálnymi raketami s mäkkou loptičkou podobnou tenisovej, podľa pravidel tenisovej štvorhry. Lopta sa však nesmie dotknúť piesku, hrá sa volej tam a späť. Je to oveľa jednoduchšie ako sa učiť tenis. Začiatočníci môžu po niekoľkých minútach inštrukcií vstúpiť na kurt a hrať. Veková kategória je neobmedzená, hrať beach tennis môže naozaj každý.  

Beach tennis je medzinárodne uznaný Medzinárodnou tenisovou federáciou ITF.
Agentúra Amuzo je oficiálny organizátor beach tenisových turnajov v Bratislavskom kraji a členom SAPŠ.

„Bude fantasticky, už teraz sa na Vás tešíme. Sledujte naše informácie na www.facebook.com/beachtennisbratislava.“ pripája sa Mirka Babčanová z agentúry.

Beach tennis si určite zahrá každý, kto bude mať chuť a nebude v Eurovei chýbať.

Napíšte komentár