24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Deň Otvorených Dverí DJGT

26.04.2016 Autor: Annie, Foto: djgt
Termín: 01.05.2016 Mesto:Zvolen Zdroj:stránka organizátora

djgt

Tento rok je pripravených až desať miest, ktoré vám priblížia to známe podľa J. Čapka: „Divadlo je dom divov“. Program prebieha od 10.00 do 12.00, pričom vstup je voľný a možný kedykoľvek v tomto rozpätí. Na svoje si prídu malí aj veľkí!

Okrem pocitu, aké to je stáť na „doskách znamenajúcich svet“, dostanete možnosť nazrieť do kostýmového skladu garderóby, do maskérne, do inšpicientskej, osvetľovačskej, zvukovej kabíny či do hereckej šatne. Po prvýkrát bude počas Dňa otvorených dverí sprístupnené aj Štúdio na treťom poschodí, v ktorom uvádza DJGT svoje komorné hry. Diváci sa v ňom budú môcť preniesť do Sveta (podľa) Urbana, ktorý priblížia jeho herci a autorka. Špeciálne pre deti sú pripravené divadelné súťaže a veselé hudobné šantenie, ktoré bude prebiehať v hornom foyer s Pirátkou Jahôdkou a jej kamarátmi.

Vďaka autogramiádovej karte môžu návštevníci zbierať podpisy hercov DJGT a fotiť sa počas celého programu. V dolnom foyer je stále možnosť vidieť výstavu Divadelného ústavu "Divadelný pohľad Ľudovíta Štúra zaostrený na inscenácie".

Prijmete naše pozvanie a vychutnáte si prvú májovú nedeľu v divadle? Tešíme sa na vás!

Napíšte komentár