18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Veľtrh Dieťa a rodina 2016 v Inchebe

25.01.2016 Autor: Laura , Foto: incheba.sk
Termín: 13.02.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

letak sp dieta16

To najlepšie pre vaše deti nájdete v Inchebe

Čakáte bábätko a neviete, čo všetko si starostlivosť o novorodenca vyžaduje? Stresujú vás rady, čo všetko „musíte“ zabezpečiť, aby vášmu dieťatku nič nechýbalo? Neutrácajte svoje peniaze zbytočne a dajte na rady odborníkov. Na veľtrhu Dieťa a rodina v bratislavskej Inchebe vám poradia nielen s potrebným vybavením, ale obrátiť sa na nich môžete aj s otázkami o počatí, pôrode, prikrmovaní, každodennej starostlivosti či o výchove. Tehotenský kongres a MamaBabykongres sú zárukou odborných informácií.

Na veľtrhu si zároveň môžete zabezpečiť všetko potrebné pre vaše deti. V bohatej ponuke vystavovateľov nájdete nielen kočíky, autosedačky, detské oblečenie, plienky, hygienické prípravky a stravu, ale aj knihy, hračky a mnoho ďalších produktov pre pohodlie a uľahčenie každodennej starostlivosti o malé i väčšie deti.

Chcete prísť a neviete, kam s deťmi? Zoberte ich so sebou! Pre najmenších je prichystaný  fantastický program, ktorý sa postará o zábavu a výbuchy smiechu:

  • Leví kráľ – tanečné interaktívne divadlo, ktoré deti vtiahne do tejto obľúbenej rozprávky
  • Mimoňland – svet, v ktorom ožívajú hrdinovia! Vtipní, nemotorní a roztomilí Mimoni Bob a Stuart spolu s profesionálnymi animátormi vytvoria atmosféru žlto-modrého sveta plného zábavy, súťaží a dobrodružstva
  • Festival hier – zahrajte sa niektorú z množstva  zaujímavých spoločenských hier z celého sveta a strávte príjemné chvíle so svojimi deťmi
  • Fun zóna – nespútaná zábava v nafukovacích guliach, na elektrických autíčkach a vodných nafukovacích lodičkách. Užite si aj nafukovací hrad a novinku - gyroskop-adrenalínovú show!
  • Tvorivé dielne
  • Zóna ľudových remesiel
  • Raj pre najmenších

Navyše, z veľtrhu Dieťa a rodina si môžete odbehnúť na súbežný veľtrh krásy Interbeauty, ktorý predstaví kozmetické novinky a najnovšie trendy v líčení, manikúre, úprave vlasov a starostlivosti o celé telo, ktoré si môžete priamo na mieste aj vyskúšať. Ak v tomto roku chystáte svadbu, určite vás zaujmú ukážky svadobného make-upu a účesov podľa aktuálnych trendov. Z Interbeauty to bude už len pár krokov na Svadobný veľtrh, kde sa môžete zorientovať v ponuke svadobných šiat, oblekov, obrúčok, doplnkov, vybrať si fotografa a inšpirovať sa pri výbere svadobného menu.

851 beauty svadba dieta 2016

KEDY? 12.-13.2.2016, PIATOK 10.00 - 19.00, SOBOTA 10.00 - 18.00

KDE? INCHEBA EXPO BRATISLAVA

VSTUPNÉ

  • Základné vstupné 6 €

  • Zľavnené vstupné
    - žiaci a študenti, ktorí sa preukážu dokladom o štúdiu 4 €
    - dôchodcovia (nad 65 rokov po predložení občianskeho preukazu) 4 €
    - ZŤP a ZŤP so sprievodom 4 €
    deti do 6 rokov v sprievode platiacej dospelej osoby vstup zadarmo

Parkovné: pre držiteľa parkovacieho preukazu pre osobu s ŤZP 1 €
osobné vozidlo, motocykel 5 €
úžitkové vozidlo 10 €
autobus 20 €

1

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Sofi 13.02.2016, 14:54

    Katastrofa. Nikdy viac. Rok od roka horsie, nenej vystavovatelov a drahsie vstupne. Incheba sa zas vyznamenala.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár