24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Škoda Snow Show 2017

05.01.2016 Autor: Annie, Foto: snow-show.sk
Termín: 11.03.2017 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

skoda17

 

Hlavnou myšlienkou projektu je spestrenie a obohatenie víkendov v najnavštevovanejších a najpopulárnejších slovenských lyžiarskych strediskách. Sme zástancami prístupu, že návštevníkovi lyžiarskeho strediska by mal byť ponúknutý komplexný nielen športový, ale aj spoločenský a kultúrny zážitok.

Počas uplynulých 10-tich sezón sme v lyžiarskych strediskách prezentovali automobily Škoda Octavia, Škoda Superb a Škoda Yeti prevažne s pohonom 4x4.

V priebehu tejto sezóny budú pre návštevníkov pripravené na prezentáciu a testovanie opäť vozidlá typu nového Škoda Superb Combi 4x4. Prezentáciu portfólia Škoda Auto Slovensko dopĺňajú rôzne súťažné aktivity, v ktorých bude možné vyhrať zapožičanie vozidiel Škoda s plnou nádržou na víkend a vecné ceny.

Návštevníci lyžiarskych stredísk si budú môcť v rámci projektu ŠKODA SNOW SHOW taktiež otestovať lyže a snowboardy značky ROSSIGNOL, vyskúšąť okuliare značky BOLLÉ a CÉBÉ a športové oblečenie značky TRIMM. Novinkou pre sezónu 2016 je energetický nápoj BIG SHOCK!, ktorého adrenalínové aktivity BumberBall a hostesky zaujmú každého návštevníka. Celý tím ŠKODA SNOW SHOW oblieka exkluzívna značka GAASTRA - Funkčná a štýlová móda vhodná do každého počasia. Pre vyznávačov čerstvej zeleniny a ovocia sme pripravili šťavnaté produkty od spoločnosti ZELENINARI.sk

V Demänovka bare sa budú môcť návštevníci zohriať vynikajúcimi horúcimi miešanými nápojmi. Celá séria SNOW SHOW je sprevádzaná vlastným DJ-om a športovým moderátorom Tomaggiom z Rádia Anténa ROCK, ktorý sa zaručene postará o Vašu zábavu pri moderovaní športových a súťažných aktivít ( beh na snežniciach, preťahovnie sa lanom, guľovanie maskota...). Pre našich najmenších bude v každom stredisku zo seriálu SNOW SHOW čakať maskot YETI a mnoho súťaží.

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Slavka 11.03.2016, 19:12

    Nič deti nedostali

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár