19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Play Wisely - múdre hranie

Autor: Externý prispievateľ, Foto: mudrehranie.sk
Adresa:Palackého 85/5, 911 01 Trenčín Telefón:+421 903 716 677 E-mail:info@mudrlantkovo.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Lekcia Play Wisely® trvá 30 minút a zahŕňa hru so sadou špeciálnych výukových kariet, ktoré pomáhajú u detí rozvíjať najmä pozornosť, rozpoznávanie, pamäť a jazykové schopnosti. Ďalej lekcia zahŕňa pohybové aktivity podporujúce obratnosť dieťaťa v oblasti jemnej a hrubej motoriky. Náročnosť a typ aktivít prispôsobujeme veku a schopnostiam detí.

Play Wisely je unikátny výukový systém kombinujúci prácu s kognitívnymi kartami a štruktúrované pohybové aktivity, ktoré majú za cieľ podporiť optimálny vývin detí a pomôcť im plne využiť potenciál raného obdobia formovania neurónovej štruktúry mozgu.

​​Metóda vznikla na základe výskumu pre NASA Johnson Centre v USA a je natoľko inovatívna, že bola v rámci Fóra raného vzdelávania prezentovaná na Oxfodskej Univerzite vo Veľkej Británii. Ide o prvú ucelenú metódu, ktorá rozvíja schopnosti učenia aj pohybu. 

Mapa: N 48° 53′ 42″ E 18° 2′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Lilianna 22.11.2019, 21:37

    Boli sme síce len na pár skúšobných lekciách, ale veľmi sa mi páčil prístup "vyučujúcej" k deťom. Ďalšia veľmi pozitívna vec - kurzy sa vedú vo veľmi malom počte (myslím, že max 2 deti) a teda je tam väčší priestor pre individualitu.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár