18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Detský pult a workshop na Malom knižnom trhu

01.10.2015 Autor: Stanica, Foto: juliaspiers.com
Termín: 10.10.2015 Mesto:Stanica Žilina - Záriečie Zdroj:stránka organizátora

Stanica Žilina - Záriečie, sobota 10. 10. 2015, 10.00 - 15.00

Na Malom knižnom trhu zavádzame novinku - detský predajný pult, kde sa ako predajcovia môžu realizovať deti. Hľadáme deti, ktoré by chceli predávať svoje prečítané či opozerané knižky, časopisy, CD-čka, omaľovánky, zošity, alebo hoci aj vlastnú knižnú, či ilustračnú tvorbu, záložky do kníh aj iný podpultový tovar.-).

Rodičia záujemcov - dajte nám vedieť a registrujte sa prosím klasickým spôsobom ako ostatných Malých trhoch (malytrh@stanica.sk) alebo cez detské oddelenie Stanice (hanka@stanica.sk).
Pred bezhlavým prihlásením si ešte prosím mrknite toto.-) Všeobecné podmienky predávania na Malých trhoch.

A to nie je všetko … v blízkosti detského pultu bude prebiehať detský (alebo tiež rodinný) workshop pod vedením Martu. Súčasťou kníh pre deti je takmer vždy ilustrácia, preto sa budeme zaoberať práve ňou. Vyskúšate si, aké to je ilustrovať - a nie len tak obyčajne, ale zaraz 3D! Témou bude naše vlastné trhovisko a cieľom workshopu voľne kresliť (s malým obmedzením na spoločnú tému), vnímať perspektívu v rámci kompozície a “ladiť” farby. Svojou 3D ilustrátorskou tvorbou nás inšpirovala napríklad ilustrátorka Julia Spiers.

 

Napíšte komentár