25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Vesmírnu noc v OC Max Trenčín

20.08.2015 Autor: Simona, Foto: ocmax.sk
Termín: 04.09.2015 Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora

4. septembra 2015 (z piatka na sobotu) Detský kútik pre vás opäť pripravil možnosť zažiť nezabudnuteľnú tentokrát „Vesmírnu noc“ v centre Max Trenčín.

vesmir MAX TN 663x382

Táto milá akcia je určená pre deti vo veku od 6 do 11 rokov. Dieťa nesmie mať však zdravotné problémy, a rodič musí byť ochotný prísť si dieťa vyzdvihnúť v prípade potreby aj v nočných hodinách.

Vopred zaregistrovaný príjem detí je v piatok, čase od 20.30 do 21.15 h, v priestoroch Detského kútika centre Max Trenčín. Nasleduje vzájomné predstavenie detí, oboznámenie s programom a rozdelenie detí do tímov, určenie vedúcich.

Program spočíva v súťažnej časti,  kreatívnej činnosti zameranej na vesmír, prestávok na občerstvenie, a na záver sa uskutoční obľúbený nočný pochod centrom Max Trenčín s baterkami na tému „Posolstvo zo Zeme do vesmíru pre iné civilizácie, výcvik kozmonautov“. Je to pre deti nezabudnuteľné dobrodružstvo. Spánok detí v Detskom kútiku je naplánovaný v čase od 2.30.

Ráno je budíček o 7.15 h – vstávanie, prezliekanie, ranná hygiena, raňajky podávanie teplého čajíka, rozlúčka s deťmi, poďakovanie sa za účasť, vyhlásenie výhercov a výber odmien podľa umiestnenia, rozhovor.

Deti si vyzdvihnú rodičia v čase medzi 8.00 h – 8.30 h.

Akcia už v minulosti zaznamenala veľký úspech a preto sa Detský kútik rozhodol v tejto aktivite pokračovať i naďalej. Akciu zastrešuje vždy skúsený personál zodpovedných vychovávateliek, ktoré majú zodpovedajúce vzdelanie, prax s prácou s deťmi a kurz prvej pomoci. 

A preto neváhajte milí rodičia a splňte svojim ratolestiam sen o nočnom dobrodružstve bez Vás.

Napíšte komentár