25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Ranč u Bobiho

Autor: Laura , Foto: bobiranc.sk/
Adresa:Hlavná 85, Nový Tekov Telefón:0905 536295 Ing. Ivana Knoppová - majiteľka E-mail:info@bobiranc.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Ranč u Bobiho ponúka ubytovacie kapacity, stravovanie, športoviská, ihriská, jazdenie, kontakt so zvieratkami pre deti, kúpanie, a to všetko v atraktívnom prostredí na brehu rieky Hron.

Ranč u Bobiho v Novom Tekove (obec cca 15 km od Levíc) ponúka možnosť aktívneho využitia voľného času pre milovníkov koní, športu, relaxu, dobrého jedla a prekrásnej prírody s celoročnou prevádzkou. Množstvom aktivít, ktorými sa u nás môžete zabaviť je naozaj veľké.

Hlavnou relaxačnou atrakciou je jazda na koňoch, či už ide o jazdu v sedle, na koči alebo v zime na saniach. V konskom sedle sa môžete prejsť po brehoch rieky Hron, ktorý tečie len pár metrov od ranča. Samozrejmosťou je, že v priestoroch ranču sa môžete naučiť aj jazdiť. Pre hostí je pripravený výbeh, v ktorom pod dozorom skúsených učiteľov jazdenia už čoskoro spravíte svoje prvé kroky na konskom chrbte.

Areál ranča Vám ponúka možnosť využitia vonkajšieho bazénu o veľkosti 12×6 metrov a hĺbke 120cm. Dokonca si môžete v ňom zahrať volejbal a zarezervovať si bazén len pre seba! 
Rodičia môžu absolvovať uvoľňujúcu masáž, saunu, vírivku, solárium alebo tiež sa športovo vyblázniť pri tenise (umelá tráva s večerným osvetlením) alebo plážovom volejbale či kolkárskej dvojdráhe.

Pre deti a mládež ponúka množstvo športových a oddychových aktivít, ako jazdu na štvorkolkách, jazdu na koni, bicykle, minigolf, stolný tenis, stolný futbal, šípky, biliard a mnohé iné.

Súčasťou ranča je aj gazdovský dvor plný zvierat. Vstup do areálu je po vhodení mince 2 Eur. Nachádzajú sa tu kravy, ovce, somáre, kozy, kačky, bažanty, prepelice, ale aj prasatá, zajace a sliepky. 
Deti si môžu vyskúšať aj kŕmenie, balíček s krmivom pre zvieratá sa dá zakúpiť v reštaurácii za 1 Euro. 
Na pohladkanie od detí sa teší aj minikoník. Jazda 20 min. 6,- EUR (cena je vrátane trénera a úrazového poistenia).

Po absolvovaní voľnočasových a relaxačných aktivít ponúka hosťom gastronomický zážitok v reštaurácii a pokiaľ Vám to ešte stále nebude stačiť, ponúka taktiež možnosti ubytovania v dvoj, troj a štvorlôžkových izbách a apartmánoch.

Mapa: N 48° 14′ 41″ E 18° 31′ 27″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Eva 05.01.2022, 22:53

    Rodinna atmosféra je na tomto ranči, velmi sa mi to tam páčilo, keď sme sa tam zastavili na 1 noc.

  • Viera 07.01.2021, 22:39

    perfektný čas strávený s rodinou, mini ihrisko, dajú sa pohladkať somáriky, zaplatiť si jazdu na koni, poníkovi, koči (svadobné fotenie). Všade okolo je krásna príroda. Rozhodne odporúčam.

  • Denisa 13.12.2020, 20:44

    Chodíme tam aspoň raz ročne a nikdy nás ich jedlá nesklamali. Sú urobené na vysokej úrovni a vždy výbornej kvality.

  • Soňa Zacharová 09.12.2020, 21:20

    Pozitívum: Môže sa prísť so psíkom napapať,
    Negat: ceny sú vyššie. A dlho sme čakali na obsluhu naposledy

  • Simona 04.01.2020, 16:31

    Fakt super obsluha, chutné jedlo. Nie veľký výber z menučka, ale za to kvalita na tanieri. Parkovanie bezproblémové. Odporúčam.

  • Dada 31.12.2019, 22:37

    Super miesto pre rodiny s deťmi, pre tých, čo majú radi zvieratká a hlavne jazdu na koníkoch. Chodíme sem pravidelne cez víkendy, krásne koníky aj poníky, zvieracia farma. Reštaurácia je tiež vynikajúca, výborné a chutné jedlo, ochotný personál. :-) Služby na jedničku.

  • Katka 08.12.2019, 20:32

    Zvieratká, koníky, bazénik super!

  • Katka 08.12.2019, 20:31

    Zvieratká, koníky, bazénik super!

  • Kika 25.11.2019, 12:55

    Milé na pozretie zvieratiek, boli sme s deťmi. Reštauráciu neodporúčame, nechutilo nám. Z počutia známych mám však odporúčania na jazdy na koníkoch/poníkoch.

  • Dada 02.01.2019, 22:09

    Super reštaurácia - výborné jedlo, skvelé zákusky aj palacinky. Chodievame tam pravidelne. Ideálne miesto pre rodiny s deťmi, jazda na koníkoch je super. Dcérka bola nadšená. :-) Okrem jazdy na koníkovi aj zvieracia farma. Super miesto.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár