25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Salsa tančiaren pre deti v Polus City Centre

24.07.2015 Autor: Laura , Foto: Polus City Center
Termín: 27.08.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
KurzyTanca KV A3 horizontalZatancujte si v rytme Salsy


„Nepreseďte leto, keď ho môžete pretancovať!“ S týmto heslom otvára Polus City Center dvere salsa tančiarne, aká tu ešte nebola. 
Vítaní sú všetci od 3 do 16 rokov, ktorí majú chuť uniknúť tropickým horúčavám a v príjemnom prostredí sa krok po kroku učiť základy jedného z najpopulárnejších tanečných štýlov – kubánskej salsy. A rodičia,  ktorí si chcú oprášiť zručnosti z tanečnej, sa môžu, samozrejme, pridať tiež!

Bezplatné kurzy budú prebiehať až do konca augusta vždy vo štvrtok od 17:00 (pre deti od 3 do 10 rokov) a od 18:00 (pre mládež od 11 do 16 rokov) v priestoroch Digipointu na prvom poschodí Polus City Center. Prihláste svoje deti ešte dnes na adrese info@ilovelatino.sk.

Lektorom projektu je známy inštruktor tanca Ayo Cruz, ktorý tancuje od 11 rokov a má na konte viacero tanečných ocenení. Napriek vrodenému sluchovému hendikepu dokáže svojich zverencov strhnúť nadšením a ukázať im, že výborný tanečník nepotrebuje mať hudbu v ušiach, ale v srdci.

Štvrtky s Ayom sú nielen zábavným, ale aj prospešným koníčkom. Deti si prostredníctvom tanca zlepšia držanie a koordináciu tela, posilnia kondičku i zmysel pre rytmus, nehovoriac o tom, že nadviažu nové kamarátstva.

KurzyTanca KV A3 vertical

Napíšte komentár