23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Šmolkovský les v Lučenci

29.05.2015 Autor: Annie, Foto: fb
Termín: 31.05.2015 Mesto:Lučenec Zdroj:stránka organizátora

Organizátorov Medzinárodného dňa detí inšpirovali tieto fiktívne kreslené postavičky pri návrhu pripraviť pre deti s rodičmi v mestskom parku začarovanú cestu v začarovanom lese, kde by prítomné detičky zažili spolu s modrými postavičkami z obľúbenej rozprávky Šmolkovia veľa zábav a riešili rôzne úlohy. Pre všetky deti, ktoré sa prihlásia a prejdú šmolkovským lesom, je pripravená krásna tombola s rozprávkovou hlavnou cenou – dotykovým telefónom. Na podujatí nebude chýbať ani zaujímavý kultúrny program plný veselosti a občerstvenie.

O dobrú náladu sa postarajú spevácky súbor CESPOM a roztlieskávačky TIGRICE. Počas tejto akcie uvidíte cyklotrialistov a letecké modely, ktoré vyčarujú skvelú atmosféru a deťom nezabudnuteľný zážitok. Deti si budú môcť vyskúšať, ako sa sedí v skutočnom lietadle, vyšantiť sa v nafukovacom hrade a šmykľavke, či na trampolíne. O vynikajúce grilované a iné špeciality za „priateľské“ ceny sa postará personál reštaurácie Biela labuť. Veríme, že počasie bude pekné a že spolu strávime krásnu a príjemnú nedeľu. Tešíme sa na vás a vaše deti.

Registrácia:

  • v nedeľu 31. mája od 9.30 do 12.00 hod. pri hlavnom vstupe do mestského parku, Ulica B. Němcovej (pred SPŠ stavebnou)
  • registračný poplatok je 1,50 eur.

Kultúrny program:

  • sa začína o 12.00 hod. a žrebovanie tomboly je o 13.00 hodine. O takmer celodenné zábavné podujatie sa postará mesto Lučenec v spolupráci s Centrom voľného času Magnet.

smolko

 


POZOR, POZOR!
V prípade, ak pri registrácii odovzdáte minimálne 10 kusov vrchnákov z PET fliaš, bude vás stáť registrácia len JEDNO EURO!
Vrchnákov môžete priniesť aj viac. Tie poputujú do zbierky, z ktorej výťažok je venovaný pre Alexandru Nociarovú z Boľkoviec, ktorá pri záchrane mladšieho dieťaťa upadla do bdelej kómy. ĎAKUJEME!

PODUJATIE SA KONÁ ZA KAŽDÉHO POČASIA

Napíšte komentár