25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Medzinárodný deň detí v OC Central

28.05.2015 Autor: Claudinka, Foto: OC Central
Termín: 29.05.2015 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Nákupné srdce Bratislavy si pripravilo pre najmenších návštevníkov deň plný zábavy!

Blíži sa deň, na ktorý sa určite teší každé dieťa. Na oslavu sviatku svojich najmenších návštevníkov myslí aj nákupné a spoločenské centrum OC Central, ktoré ich pri príležitosti medzinárodného dňa detí pozýva už tento piatok na atraktívne popoludnie s bohatým programom plným zábavy, vystúpení a súťaží o skvelé ceny. 

Central Den deti

Počas piatkového popoludnia 29. 5. od 15:00 do 19:00 hod. je pre deti pripravený moderovaný program plný aktivít, animátori, detské vystúpenia, súťaže, maľovanie na tvár a ešte oveľa viac.

V rámci programu ich čaká vystúpenie detskej hudobnej skupiny Superdeti, ktorá je projektom Barbory Rakovskej a Tomiho Popoviča. Ďalej sa môžu tešiť o 18:00 hod. na kúzelnícku exhibíciu Petra Šestáka, ktorý im predvedie svoje populárne kúzelnícke vystúpenie Magic show Petra Šestáka. Deti budú mať príležitosť pomáhať kúzelníkovi čarovať a zároveň sa môžu naučiť jednoduché kúzla. Tanečné umenie predstaví prostredníctvom viacerých vystúpení Tanečná škola Jeepy Dance school. Navyše sa bude spoločne prekonávať rekord a to konkrétne vymaľovaním rekordného leporela priamo v Central-e. Výsledky sa vyhlásia v priestoroch nákupného centra nasledujúci mesiac dňa 30.6., ktorý bude tiež zavŕšením školského roka. Na svoje si prídu nielen deti ale aj dospelí, keďže výhrou jednej zo súťaží je vozidlo ŠKODA Superb na prázdninový víkend od IMPA.

Okrem spomínaného programu si pre deti pripravili zábavné aktivity jednotlivé prevádzky nákupného centra:

  •  PIREX –workshop s plastelínou.
  • YO&JOY - ochutnávka mrazeného jogurtu a súťaž.
  • INTERSPORT- zábava na trampolíne a súťaž o najviac skokov za 30 sekúnd.
  • POTTEN&PANNEN STANĚK - zdobenie muffinov a súťaž o najkrajšie vyzdobený muffin.
  • POMPO - hranie s LEGOm DUPLOM, kreslenie a súťaže pre chlapcov a dievčatá.
  • NAY – videohry.

CHARLIE BROWN - detský kasting a registrácia počas eventu, vďaka čomu má dieťa možnosť hrať v reklame.

Napíšte komentár