19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Deň detí na Terase

27.05.2015 Autor: Petra, Foto: MČ Košice.-Západ
Termín: 31.05.2015 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

Blíži sa sviatok všetkých detí a keďže v tomto roku pripadá na pondelok, pracovníci oddelenia kultúry Mestskej časti Košice – Západ sa rozhodli, že oslavu Dňa detí zorganizujú už v nedeľu 31. mája 2015 od 15.00 do 17.30 hod. na detskom ihrisku pred budovou Átrium klubu, Zuzkin park 4 v Košiciach.

201505251255420.img 3414Na detičky a ich rodičov čaká skvelá zábava, o ktorú sa postarajú študentky a pedagogičky zo Súkromnej strednej odbornej školy, Bukovecká 17 a animátori z občianskeho združenia Haliganda. Pripravený je rozprávkový automat, z ponuky ktorého si malí diváci sami vyberú, ktoré rozprávky chcú vidieť. Každé predstavenie bude jedinečné a neopakovateľné, plné bláznivých prezlekov, energie a interakcie s deťmi. 
Okrem toho si deti v divadelnom workshope pod vedením Romana Sorgera s hercami divadla Haliganda vyskúšajú hru s rôznymi rekvizitami a kostýmami. Dozvedia sa, ako vzniká rozprávka, ako sa z príbehu stane divadlo, zažijú radosť z tvorby a z možnosti ovplyvniť dej. Pomôžu svojim postavám a vymýšľajú príbehom vlastný koniec. V závere si spolu s animátorom zahrajú krátku rozprávku.

To všetko je vhodené pre deti už od 3 rokov. Tie väčšie deti si so študentkami SSOŠ Bukovecká môžu zahrať interaktívnu hru, v ktorej si zasúťažia. Nebude chýbať ani atraktívne maľovanie na tvár, kreslenie na chodník, detská diskotéka, pri ktorej deti nielen tancujú, ale pod vedením animátorov hrajú príbehy piesní. Počas celého zábavného rodinného popoludnia bude deťom k dispozícii nafukovací hrad na skákanie. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie presunie do priestorov Átrium klubu.

Na interaktívne podujatie plné zábavy, rozprávok, hier, súťaží, hudby a tanca Vás všetkých srdečne pozývame. Už teraz sa tešíme na stretnutie s Vami.

 

Napíšte komentár