19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Celý deň deťom v Beach Clube

25.05.2015 Autor: Externý prispievateľ, Foto: fb
Termín: 31.05.2015 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

mdddd

Milí priatelia, pozývame vás na aktívny a zážitkový deň do Beach clubu v Košiciach. Ani sa nenazdáme a bude tu nedeľa - veľký deň, ktorý patrí iba deťom. My chceme , aby bol pre nich nezabudnuteľný. Práve preto bude tento deň plný zábavy, tvorivosti a radosti.

Tvorivosťou začneme o 10.00, kedy pozývame všetky deti na spoločné veľké pieskovisko - na našu pláž, kde sa budú stavať z piesku sochy korytnačiek. Stavbu sôch budú viesť skúsení umelci a vy im môžete prísť pomôcť.Keďže tejto stavbe sa budeme venovať v priebehu celého dňa, nevadí ak neprídete presne na začiatok.Prácu strieda zábava a vy si môžete poskákať na trampolínach, pošmýkať sa alebo ponaháňať sa....

Ak Vás prepadne hlad alebo smäd, budeme pripravení. V popoludňajších hodinách máme pre Vás pripravené divadelné predstavenie Zlatá priadka so známou slovenskou herečkou Annou Anna Sakmarova. Po predstavení a autogramiáde prídu medzi nás Minney a Mickey a zatancujú si a radi sa s Vami odfotia. V závere si pokrstíme naše spoločné pieskové dielo a radostne sa rozbehneme domov. Určite nám uveríte, že už dnes sa na Vás tešíme:-).

Váš Beach Club a Event expert kosice

Napíšte komentár