25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

MioMat RAW

Autor: Laura , Foto: miomat.sk
Adresa:MioBio, s.r.o., Jasovská 43, 851 07 Bratislava Telefón:0903 370 986 E-mail:info@miomat.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Clip 6MioMat Raw – praktický pomocník do každej rodiny

Ak uvažujete o tom ako sa v lete zdravo a ľahko stravovať, udržať si krásnu štíhlu líniu a nestráviť pri tom viac času ako je treba, máme pre vás praktickú radu – varte s MioMatom Raw, šikovnou mašinkou na zdravé dobroty.

Vďaka novej funkcii Raw budete môcť pripravovať aj tzv. surovú stravu - raw food. MioMat Raw vašu polievku či rastlinné mlieko zahreje maximálne na 42°C a zachová tak prírodné enzými a antioxidanty.  Tie napríklad pomáhajú potlačiť príznaky starnutia či znižovať riziko rôznych ochorení. Inšpirujte sa raw receptami.

MioMat Raw je svelý kuchynský pomocník, vďaka ktorému si môžete byť istí, že jete zdravo a navyše vám ušetrí aj množstvo času. Hodiny strávené prípravou polievok a kaší môžete radšej zameniť za aktívny čas s vašimi najbližšími. MioMat jednoducho navarí za vás. Stačí do neho vložiť ingrediencie a o ostatné sa postará sám. Zvukový signál vám len oznámi, že sa ide jesť. Krémové polievky budú dokonale hladké, zdravé a idálne pre vašu štíhlu líniu – sú bez mlieka či múky. Inšpirácie a nápady nájdete tu.

MioMat Raw je ideálny aj pre všetky rodiny, kde sa nepije klasické mlieko – či už zo zdravotných dôvodov, alebo len tak. Domáce, čerstvé rastlinné nápoje si v MioMate pripravíte veľmi pohodlne a rýchlo – postačí vám 10 minút. Kombinovať ingrediencie môžete ľubovoľne – a ak by vám náhodou nápady došli, nechajte sa inšpirovať.

MioMat si hravo poradí aj so smoothies – tieto skvelé vitamínové bomby pripravíte len za dve minútky. Zmiešajte chutné ovocie, zdravú zeleninu či zelené listy - zamaskujete tak aj zdravé veci, ktoré by vaše deti možno inak odmietli... ;-)  Nápady a triky ako na to nájdete tu.

Váš MioMat Raw Vám doručíme v priebehu prvého týždňa v júni 2015. Bezplatná doprava platí v rámci v SR v prípade objednávok s platbou vopred. Pri objednávkach do 30.6.2015 získate zdarma praktický receptár pre ešte jednoduchšie varenie.
Cena MioMatu Raw je 139 Eur.

Do zdravého varenia!

8

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Nikola 08.01.2018, 22:55

    Pouzivame casto.

  • sofanda 19.12.2016, 23:30

    Uz dlhsie zvazujem, ale nepresvedcil ma. Jednak recenzie, cena, a to ze bude zaberat miesto.

  • Zuzana 23.12.2015, 19:57

    som stastnou majitelkou asi 3 mesiace, neviem si vynachvalit rychlu pripravu, a ja mozem cas travit so syncekom

  • katarína 22.12.2015, 03:42

    počula som o ňom samé chváli, nevlastním ho ešte- možno niekedy, určite by sa zišiel :-)

  • Sona 22.11.2015, 22:30

    Vynikajuci pomocnik, na stranke je mnozstvo dobrych receptov na zdrave pochutky!

  • Lucia 21.11.2015, 13:59

    Sikovny pomocnik, vyuzivam najma na polievky a smoothies, zachvilocku je vsetko pripravene

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár