28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Dobrovoľníci deťom

10.05.2015 Autor: Zuzka, Foto: Trnava.sk
Termín: 01.06.2015 Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

11210451 978180292202104 3330989467856861256 n

Trojičné námestie bude už po dvanástykrát patriť deťom a dobrovoľníkom

 

Pri príležitosti Dňa detí sa 1. júna na Trojičnom námestí už po dvanástykrát uskutoční obľúbené podujatie Dobrovoľníci deťom, na ktorom nebudú chýbať hry, súťaže a informácie o možnostiach zmysluplného využívania voľného času.

Na podujatí, ktoré sa začne o 9. hodine a ukončí o 18. hodine, si v priateľskej atmosfére budete môcť zahrať kalčeto, minigolf, florbal či streetball, vyskúšať streľbu z luku, skúsiť svoje šťastie a zručnosti v rôznych súťažiach alebo sa prihlásiť do jednotlivých združení – či už ako členovia, účastníci programov a výletov, alebo ako dobrovoľníci. Podujatie spestrí zaujímavý program na pódiu, kde budú mladé talenty prezentovať svoje tanečné, spevácke či herecké umenie. Ani tento rok nebudú chýbať na námestí obľúbené atrakcie ako nafukovací hrad, nafukovacia šmykľavka, trampolína, mucha stena a podobné prekvapenia.

Cieľom akcie Dobrovoľníci deťom je zviditeľnenie dobrovoľníckej práce mladých ľudí a motivovanie detí a ich rodičov k pozitívnemu tráveniu voľného času s využitím ponúk detských a mládežníckych združení v Trnave a okolí.

Na podujatí participujú Mestská rada mládeže v Trnave, Mesto Trnava a devätnásť neziskových organizácií a spoločenstiev pracujúcich s deťmi a mládežou - Domka, Združenie saleziánskej mládeže, Laura - Združenie mladých, Tulipánci, Hrubáci, SLSK - 2. zbor dlhých mačiek, SLSK - 88. zbor, Federácia skautov Európy, ŠK Komplet Trnava - Modranka, CVČ - Kalokagatia, HK Trnava, CANDY Cheerleaders, Floorbalisti TT, Mama klub, Centrum pomoci pre rodinu, Trnavské materské centrum, Úsmev ako dar - Centrum MAK, Centrum Koburgovo, n.o., Rada mládeže Trnavského Kraja, OZ Hojdačka.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v priestoroch Mestskej športovej haly.

dobrovolnici detom

 

 

 

Napíšte komentár