29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Bratislavské zberateľské dni 2015

29.04.2015 Autor: Externý prispievateľ, Foto: incheba.sk
Termín: 06.06.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

bzd15 670x327

Zberateľstvo je pre mnohých ľudí vášeň, koníček, ale aj spôsob investovania a uchovávania hodnoty. Podujatie, na ktoré mieria zberatelia z celého sveta, aj tento rok láka svojou ponukou a sprievodným programom. Známky, mince, telefónne karty, starožitnosti, pohľadnice, minerály, ale aj rôzne iné predmety od výmyslu sveta – fantázii sa medze nekladú. Jednou z noviniek bude prezentácia Mincovne Kremnica, ktorá prichádza s investičnými mincami „royalty“. Mincovňa v rokoch 2015 – 2016 vydá emisiu tzv. royalty zlatých investičných a strieborných mincí s motívom „Rituálne masky regiónov sveta“.  V tejto emisii bude vydaných 5 rôznych motívov, kde na reverznej strane mince je zobrazený motív masky príslušného regiónu a na averznej strane je nominál mince a štátny znak republiky Kongo s ročníkom razby. Doplňte si svoje zbierky na Bratislavských zberateľských dňoch v Inchebe! 

Na medzinárodnom zberateľskom veľtrhu, Bratislavských zberateľských dňoch v Incheba Expo Bratislava, sa rozhodne nebudú nudiť ani deti.

Slovenská pošta v rámci svojho programu pripravila pre najmenších zaujímavé aktivity, pri ktorých sa zabavia a kreatívnou formou predvedú svoje schopnosti. Každý malý zberateľ si bude môcť nakresliť vlastný návrh poštovej známky, kresliť do linoritových doštičiek, tvoriť, hrať sa a poslať kamarátom pohľadnicu priamo z výstavy.  Ako vyzerala pošta v 60.-70. rokoch 20. storočia? To sa deti pre zmenu dozvedia v expozícii, ktorá priblíži typickú dedinskú poštu v tomto období.

Deti do 15 rokov majú vstup na Bratislavské zberateľské dni zadarmo! Nezmeškajte toto skvelé podujatie pre zberateľov 5. a 6. júna v Incheba Expo Bratislava. 

BZD deti

Napíšte komentár