28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Štedré dni v Auparku

21.11.2013 Autor: Petra, Foto: OC Aupark
Termín: 30.11.2013 - 23.12.2013 Mesto:Košice - Staré mesto Zdroj:stránka organizátora

Štedré dni v Auparku!

Vychutnajte si čaro vianočných trhov pred Auparkom už od soboty 30.novembra. Až do pondelka 23. decembra na vás čaká v našich stánkoch naozaj štedrá ponuka tradičných vianočných dobrôt, ručne pripravovaných darčekov a program a atrakcie pre deti.

Pochutnajte si na vianočných jedlách

Či už sa vyberiete na naše vianočné trhy s priateľmi, kolegami alebo rodinou, určite si každý z vás vyberie niečo podľa svojej chuti. V stánku so slovenskými pochúťkami vás ponúknu poctivými domácimi plackami. Keď sa zastavíte v stánku s gurmánskymi špecialitami, nájdete tam také dobroty ako napr. grilovaný camembert s medom, orechami a brusnicami, plnenú kapustu či rolované morčacie prsia. Medzi dobrotami z grilu nájdete pečené klobásky, bravčové ražniči, pečené stehná a ryby. Malí aj veľkí, ktorí majú radi sladké, si tiež prídu na svoje. Zamaškrtiť si môžete napríklad na výbornom gofry, kokosových tyčinkách alebo horúcej čokoláde. Samozrejme, nemôže chýbať ani pravý maďarský lángoš a plnené lokše.

Zahrejte sa s tradičnými vianočnými nápojmi

Správne vianočne vás naladí nielen naša ponuka jedál, ale aj dobré a kvalitné nápoje. Pripite si preto s vašimi najbližšími dobrým vareným vínkom alebo medovinou. Zahriať sa môžete aj teplým čajom, nealkoholickým vianočným glogom alebo horúcou čokoládou.

Nakúpte malé darčeky s veľkou láskou

Veľké city sa dajú vyjadriť aj malým darčekom. U nás si môžete vybrať napríklad milé čajové súpravy z bodkovanej keramiky, dámam ulahodíte zase prírodnou telovou kozmetikou alebo ručne vyrábanými produktami z levandule. Deťom nadeľte niečo z drevených hračiek a vašu lásku určite poteší pravé perníkové srdiečko.

Zabávajte sa s našim programom!

Jedlo, pitie, darčeky – to k Vianociam určite patrí, no aj duša si žiada svoje. Ak vás nezahreje dostatočne medovinka či vínko, príďte si pred Aupark zatancovať a zaspievať. Bude určite na čo, objednaná je totiž dobrá nálada.

Sobota 30.11.2013, 17:00 hod.

Slávnostné otvorenie Vianočných trhov v Auparku
Koncert The Susie Haas Band a Traja z raja

Sobota 07.12.2013, 17:00 hod.

Koncert AMO & Band
Mikuláš pre deti

Sobota 14.12.2013, 17:00 hod.

Koncert Mariána Čekovského
Vystúpenie detského folklórneho súboru a pokus o rekord v počte spievajúcich koledníkov

Sobota 21.12.2013, 17:00 hod.

Koncert Roba Opatovského
Vystúpenie gospelovej kapely Soren

Okrem tejto štedrej nádielky nájdete pred Auparkom ešte drevený kolotoč na ručný pohon, drevené zvieratká a predaj živých a umelých vianočných stromčekov.

Tešíme sa na vás na Vianočných trhoch v Auparku od 30.novembra do 23.decembra 2013!

Napíšte komentár