19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Mikuláš v Pizzerii RODINKA

20.11.2013 Autor: fuggi24, Foto: Slavka Pástorová
Miesto:Povstania českého ľudu 1, Košice (Modrák na Furči) Termín: 06.12.2013 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

06.12.2013 k nám príde Mikuláš!!!!
Môžete sa tešiť na divadelné predstavenie rozprávky O dvanástich mesiačikoch v podaní divadla Gašparko. Po divadle o cca 17:45 príde Mikuláš s čertom, ktorí budú všetkým deťom rozdávať darčeky. Nakoniec chystáme mini disco, maľovanie na tvár. 

POZOR!!! Budeme mať tiež výnimočného hosťa: pani učiteľku waldorfskej školy v Košiciach, ktorá všetkým zmeny chtivým mamičkám a oteckom porozpráva o waldorfskej pedagogike. Budeme spolu tvoriť po "waldorfsky". 

"Detstvo má dôležitú hodnotu pre ľudský vývoj. Keď to nerešpektujeme a chceme urýchľovať detský vývoj intelektuálnym a zmyslovým tlakom, potom to, čo sa vyvíja v ranom veku dieťaťa nedostáva priestor na dozretie. A to je predsa základ pre celý život, ktorý sa v neskorších životných fázach len ťažko doženie. Waldorfská škola dáva dieťaťu priestor, aby mohlo byť dieťaťom a mohlo zdravo dozrieť. Je to jediná škola na Slovensku, v ktorej sa neučí podľa štátnych školských osnov ale v súlade so skutočnými potrebami dieťaťa. (na rozdiel od iných alternatív)."

Bližšie info o waldorfskej pedagogike nájdete na http://kosice.iwaldorf.sk/ alebo na predzápisovom stretnutí 20.11.2013 o 17:00 v priestoroch Waldorfskej školy na Polárnej v Košiciach alebo priamo v Pizzerii RODINKA. 

Pizzera RODINKA

Napíšte komentár